37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2008

Τεταρταίος...

Δεν ξέρω ρε παιδιά, δεν συμφώνησα καθόλου με την διαγραφή Σημίτη. Και έχω πολλά "παράπονα" με το πώς βλέπω να κινείται και να πολιτεύεται ο Γιώργης...
Αλλά όταν ακούω και διαβάζω τα όσα εμετικά (στην κυριολεξία) του σούρνουν κάτι λεχρίτες δημοσιογράφοι και δημοσιολογούντες, με πιάνει τεταρταίος!
Αυτοί οι ελάχιστοι, που ξερογλύφουν τα αφεντικά τους για ένα καλό, λαδωμένο ξεροκόμματο, τάχουν δώσει όλα!..

...Αλήθεια, γιατί δεν έκαναν και ένα γκαλοπάκι για το τι θέλει ο λαός, δημοψήφισμα ή όχι...

Κ.Λ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι διακρίνω μια παγωμάρα στο blog μετά τις εξελίξεις στο θέμα Ζήμενς. Πιστεύω ότι αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι ο καθένας θα προσπαθήσει για μια σφαιρικότερη ανάλυση και όχι σε καιροσκοπισμό, να δούμε που πάει το πράγμα κλπ. Περιμένω λοιπόν με μεγάλο ενδιαφέρον αυτές τις αναλύσεις και την συζήτηση πάνω στο θέμα. Υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να συμβάλω παραγωγικά.
Πάντα φιλελεύθερος, πάντα τζουτζές.

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)