37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2008

Το ιστολόγιο του Resistencias και μια εκδήλωση


Το περιοδικό Resistencias, που αντικείμενό του είναι τα διεθνή κινήματα, έχει τώρα το δικό του ιστολόγιο: http://resistencias2005.blogspot.com/ είναι ακόμα κάπως πρόχειρο, αλλά μπείτε στον κόπο να το επισκεφτείτε. Καμια φορά θα αναδημοσιεύουμε από το δικό σας μπλογκ κάποια αρθράκια για εξωτερική πολιτική, αν βέβαια δεν έχετε αντίρρηση.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι την Τρίτη 1 Απριλίου, το Resistencias διοργανώνει εκδήλωση για το Κίνημα των Ακτημόνων στη Βραζιλία (Στέκι Μεταναστών, Τσαμαδού 13, 9μμ). Επισυνάπτω την αφίσα της εκδήλωσης.


Γιώργος


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Προσοχή στον κ. Fenridal. Μου φαίνεται πως κουβαλάει ιό.

Γιώργος

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)