37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Τρίτη 18 Μαρτίου 2008

Ακατανόητη απόφαση της ΕΣΗΕΑ!

Με έκπληξη και αγανάκτηση πληροφορούμαι ότι η απεργία των δημοσιογράφων στα ηλεκτρονικά μέσα (τηλεόραση - ραδιόφωνο) συνεχίζεται μέχρι και την Παρασκευή το πρωί στις 06:00!!!

Αν αυτό δεν είναι ΕΥΘΥΤΑΤΗ ΑΒΑΝΤΑ στην κυβέρνηση της ΝΔ τότε τι είναι;;;

Αν οι δημοσιογράφοι (ως σωματείο) θέλουν να συγκαταλέγονται στις δυνάμεις που στέκονται
ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε αυτό το άθλιο τερατούργημα - ασφαλιστικό νομοσχέδιο - θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να αναθεωρήσουν την απόφασή τους.

Ο Ελληνικός λαός - όπως έχουν τα πράγματα - ενημερώνεται πλέον κατά βάση από την τηλεόραση. Μη γελιόμαστε και μη μας γελάνε...

Η απεργιακή κινητοποίηση της Τετάρτης, καθώς και οι αντιδράσεις της Πέμπτης εκ των πραγμάτων θα θαφτούν έντεχνα μέσα στην ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και τον ΕΜΠΑΙΓΜΟ κάποιων σφουγγοκολάριων της εξουσίας.

Η κυβέρνηση διευκολύνεται ΑΠΟΛΥΤΑ!..
ΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ με κάθε τρόπο γι αυτή την ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ (?) απόφαση της ΕΣΗΕΑ και ας την καλέσουμε από κάθε μέσον - μπλογκς, e-mails, sites - να ανακαλέσει.

Διαφορετικά δεν θα φταίει ο κόσμος να τους αποκαλεί ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ!..

Το e-mail της ΕΣΗΕΑ είναι info@esiea.gr

Κ.Λ.

1 σχόλιο:

leon είπε...

Τυχαίο είναι που ο Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ είναι ο μοναδικός ομιλητής τον οποίο γιουχάισαν οι διαδηλωτές; ακόμα και ο Πουπάκης είχε δικαίωμα σε κάποια χειροκροτήματα αβροφροσύνης.

Γιάννης Χρ.

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)