37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ.

Η φετινή περίοδος στο Γαύρο είναι πρωτόγνωρη. Σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, τα κλειδιά δόθηκαν στους προπονητές. Εκατό τοις εκατό. Δικές τους οι μεταγραφές, δικά τους τα επιτελεία, τα πάντα όλα.

Το πείραμα δεν ξέρω αν θα πετύχει. Μακάρι ο Ερνέστο να μακροημερεύσει σαν τον Βενγκέρ και ο Ντούντα να πάρει τρεμπλ. Ένα είναι το σίγουρο. Ότι το μεγάλο μέρος της ευθύνης είναι πια στις πλάτες του Βάσκου και του Σέρβου.

Μια μεταγραφή πάντως στο μπάσκετ θα πρέπει να την κάνουν οι Αγγελόπουλοι, όσο δύσκολη κι αν είναι. Περιμένουμε τη μετακίνηση του φονιά Μίστερ Κοράκ.


αέρα πατέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)