37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ

Τέλος ο Ματ. Έξω από τα πλάνα του Βαλβέρδε.

Ο Άγγλος ήρθε στον Ολυμπιακό επί Βαλβέρδε και παρ' όλο που δεν ήτανε στις πρώτες επιλογές του Βάσκου, έμπαινε και σκόραρε κατά ριπάς. Συνδύασε την παρουσία του με τον αξέχαστο τελικό κυπέλλου όπου ουσιαστικά, παρ' ότι τραυματισμένος, χάρισε το τρόπαιο.

Την επόμενη χρονιά πέρασε μεγάλη περιπέτεια με το πρόβλημα και την εγχείριση στους κοιλιακούς. Τώρα φαίνεται να το έχει ξεπεράσει. Κυμάνθηκε στη μετριότητα όπως όλοι οι παίχτες του Ολυμπιακού, χωρίς όμως να δείξει την αδιαφορία που έδειξαν άλλοι.

Με τις φτωχές γνώσεις του φιλάθλου, σχημάτισα την εντύπωση ότι ο Ματ είναι πολύ χρήσιμος παίχτης γιατί γνωρίζει άριστα τα βασικά, έχει πολύ κοντρολαρισμένα τελειώματα από κοντά και μακρυά, είναι μαχητής, πρεσάρει και δεν αδιαφορεί ώστε να ξενερώσει την ομάδα.

Φέτος, από την αρχή της προετοιμασίας αναπτύχθηκε έντονη φιλολογία ότι είναι για ξεφόρτωμα. Ο Βαλβέρδε τον σούταρε με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο Άγγλος φίλος φεύγει. Και σε μας μένει μια πικρή γεύση αποχωρισμού.

αέρα πατέρα

5 σχόλια:

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Συμφωνω απόλυτα με τις κρίσεις σου! έχει αίσθηση του "γκολ"!

αέρα πατέρα είπε...

Καλώς τον φίλο μου. Πέρασα τις προάλλες από τα μέρη σου και σε σκεφτόμουνα. Πρέπει να ήσουνα σε κάνα νησί, ε;

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Παρακολούθησα το "οδοιπορικό σου"! Νησί, όχι, όταν σου έχουν πάρει από την τσέπη σου 14000 ευρώ για φέτος! Παρνασσό σε κατασκήνωση με καταπληκτικές θερμοκρασίες! Επέστρεψα στην κόλαση!

αέρα πατέρα είπε...

Είδες τι κάνει η αφαίμαξη; Καλό! Παλιά βάζανε βδέλες.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Εκσυγχρονιστήκαμε!

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)