37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

ΛΟΓΙΑ ΣΟΦΟΥ ΜΕ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ.

Έδωσε συνέντευξη ο γέρων σοφός. Και τι μας είπε; Είχε καλούς παίχτες ο Ολυμπιακός αλλά καλύτερο τεχνικό επιτελείο ο Παναθηναϊκός.

Για όσους δεν ξέρουν και φυσικά δεν είναι πολλοί, ο φυλακόβιος θεωρείται πνευματικό παιδί του Ντούντα. Ο Περιστεράς δηλαδή ευλόγησε τα γένια του.

Έπειτα είπε το ωραίο: Ο Παπανικολάου είναι παιχταράς. Απορώ πώς δεν τον εμπιστεύτηκε ο έμπειρος κόουτς Γιαννάκης. Τι λες ρε μεγάλε; Και ποιος είπε στους Αγγελόπουλους να δώσουν ένα μύριο για να τον πάρουν οπωσδήποτε;

Άκουσε σοφέ γέροντα. Σε μια υποτιθέμενη συνέντευξη ο κόουτς Ιωαννίδης ερωτήθηκε γιατί ο κόουτς που τον διαδέχτηκε διέλυσε την ομάδα του, αυτή του triple crown. Και ο Ιωαννίδης απάντησε : Για να πάρει από τα τρία το μακρύτερο.

Στην Ελλάδα λένε καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Μάσαγε λοιπόν, έστω και με μασέλα.


αέρα πατέρα

1 σχόλιο:

ΑπΙφ είπε...

Ο κυρ-Πονηροσοφός μας ξενερώνει με μεγάλη ταχύτητα.
Για την δήλωση περί τεχνικού επιτελείου προτείνω στο άσμα Κηλαηδόνη από .....στον Σοφό χμμμ
να γίνει ..........στον Σοφό ούστ !!
Το επόμενο καλοκαίρι θα μετρήσουμε την απόδοσή του και θα δούμε άν το ούστ γίνει ναί.
Να θυμίσω για να μήν ξεχνιόμαστε ότι πρέπει να φέρει στο λιμάνι και το Ευρωπαϊκό και το πρωτάθλημα για να κριθεί ευνοϊκά.

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)