37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ

Κι ύστερα υπάρχουν άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι εσκεμμένα ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ δεν προκάλεσε θύματα στις πρόσφατες επιθέσεις του. Η παρακάτω ανταπόκριση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων τους διαψεύδει.

Βοσνία. Προσπάθησε να σκοτώσει την πεθερά του με...αντιαρματική ρουκέτα.
Ενας 26χρονος Βόσνιος που είχε εκτοξεύσει μία αντιαρματική ρουκέτα κατά της πεθεράς του θεωρώντας την υπεύθυνη για το ναυάγιο του γάμου του, καταδικάστηκε σήμερα σε ποινή φυλάκισης εξήμισυ ετών, ανακοινώθηκε σήμερα από δικαστική πηγή. Πρόκειται για τον Μίροσλαβ Μϊλιτς, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για απόπειρα δολοφονίας από δικαστήριο του Ντόμποϊ στη βόρεια Βοσνία, επειδή όταν εγκαταλείφθηκε από τη σύζυγό του τον περασμένο Νοέμβριο καυγάδισε άγρια με την πεθερά του και στη συνέχεια επέστρεψε με έναν εκτοξευτήρα ρουκέτας την οποία έριξε εναντίον της κατοικίας της τελευταίας. Από την έκρηξη η άτυχη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ τόσο η σύζυγος όσο και ο πατέρας της, που βρίσκονταν επίσης στο σπίτι κατά την επίθεση, γλύτωσαν με ελαφρά τραύματα. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο απελπισμένος σύζυγος προσπάθησε στη συνέχεια να δώσει τη χαριστική βολή στην πεθερά του με ένα καλάσνικοφ, αλλά ευτυχώς αστόχησε.

Για την αντιγραφή

Γιάννης Χρ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)