37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

ΑΝΤΙΟ ΑΝΤΙ Νο2

Πέθανε σήμερα πλήρης ημερών ο εκδότης του ΑΝΤΙ Χρήστος Παπουτσάκης. Μαζί του φεύγει μια ακόμα ψηφίδα της Μεταπολίτευσης. Όσοι διαβάζουμε, παρεμβαίνουμε ή αρθρογραφούμε σε αυτό το ηλεκτρονικό καφενείο είχαμε εκτιμήσει τη συνεισφορά του Χρήστου Παπουτσάκη και του ΑΝΤΙ. Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να επεκταθώ.
Ο Χρήστος Παπουτσάκης, παρά τις εμμονές του που τον οδήγησαν πολλές φορές στο εδώλιο του κατηγορούμενου για συκοφαντικές δυσφημίσεις πολιτικών - και όχι μόνο - προσώπων και το σχεδόν ίσο σε αριθμό καταδικών του, ήταν μια σπάνια, ως προς την ανεξαρτησία της, φωνή. Γι αυτό και η δημοσιογραφία είναι φτωχότερη από σήμερα.

Γιάννης Χρ.

1 σχόλιο:

Koupakia είπε...

Απορώ που οι ντόπιοι πανηγυρτζήδες δεν έχουν κατανοήσει ακόμη ότι οι ΗΠΑ έχουν κοινά συμφέροντα με την Τουρκία.

Αλλά αν είσαι πολιτικά πανηγυρτζής, πως να το κατανοήσεις;

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)