37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

ΑΛΛΟΙ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ


4 σχόλια:

leon είπε...

Μα ο καυγάς και το γλέντι είναι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος. Προς τι η αντιδιαστολή;

Γιάννης Χρ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι μου μαρξιστές, πολύ φοβάμαι ότι ούτε να γλεντήσετε ξέρετε, ούτε να τσακωθείτε. Οι ύβρεις σας μου περιποιούν τιμή, διότι απλά ενισχύουν την επιχειρηματολογία μου η οποία ασφαλώς και υπάρχει, την διατυπώνω και καταλαβαίνω ότι σας φέρνει σε αδιέξοδο.
Ο ένας καταφεύγει στις ορθογραφικές παρατηρήσεις και ο άλλος στις ύβρεις. Δεν αντέχετε άλλη άποψη από την παρηκμασμένη δική σας. Φυσικά σας πρόλαβα, επιλέγοντας το προσωνύμιο τζουτζές και εξηγώντας εγκαίρως την επιλογή μου (γιατί φιλελεύθερος και γιατί τζουτζές).

Koupakia είπε...

Βρε Τζουτζέ!
Οι μαρξιστές δεν έχουν χρόνο ούτε να τσακωθούν ούτε να γλεντήσουν!
Προετοιμάζουν οσονούπω την επανάσταση και την εγκαθίδρυση της δικτατορίας του προλεταριάτου!
Το δήλωσε και η Παπαρήγα!

leon είπε...

Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις!

Γιάννης Χρ.

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)