37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Τσιγκολελέτα!

Ρε συ Γιάννη, δεν χρειάζεται να σπάμε το κεφάλι μας με σοβαρές αναλύσεις… Εγώ τουλάχιστον παραιτούμαι…
Σήμερα μόνο:
*Συνελήφθη ο διοικητής του ΑΤ Κυψέλης γιατί πυροβόλησε μαγαζάτορα στην Πλάκα. Ο τύπος είχε πάρει μόλις σήμερα το όπλο του και είχε γίνει σήμερα διοικητής (!), ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν άρρωστος, με αντικαταθλιπτικά (!)
*Συνελήφθη και κρατείται ο διευθυντής του γραφείου του υπουργού Γεωργίας ο πολύς κ. Δημητρίου (θυμάστε, θα γίνουν συλλήψεις Νίκο!), γιατί λέει δεν συμμορφωνόταν με την απόφαση να πληρώσει αποζημίωση για ηθική βλάβη στον Ν. Παπανδρέου, για τον οποίο είχε γράψει ότι … είχε γκόμενα τη Δαμανάκη (!)
*Συνελήφθη επίσης δημοσιογράφος, στέλεχος του γραφείου του Δημάρχου Αθήνας, ο οποίος λέει, μαχαίρωσε ένα Νιγηριανό στην Ομόνοια (!)

Εδώ πλέον ούτε ο Τσιφόρος, αν σηκωνόταν από τον τάφο του, δεν θα μπορούσε να σώσει την κατάσταση…
Πρόκειται περί πρωτοφανούς τσίρκου…
Κι αν προσθέσουμε τα ερωτικά καμώματα υπουργών, που τους τουλουμιάζουν στο ξύλο διάφοροι απατημένοι σύζυγοι και τους σπάνε τα δόντια, ή τους συλλαμβάνουν αγκαλιά με τους αστυνομικούς τους, να παίζουνε την τσιγκολελέτα, τότε μιλάμε για το κλουβί με τις τρελές!..
Αρμοδιότητα του "Ηθών"...
Απορώ πώς ακόμα δεν έχουν πάει να κρυφτούν όλοι μαζί, παρέα με το σκυλολόι τους…

(Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν έχουν τα σχέδιά τους. Αλλά αυτοί πια δεν μπορούν όχι να εκτελέσουν κάποιο σχέδιο, αλλά ούτε να πιούν ένα ποτήρι νερό χωρίς να πνιγούν.)
Κ.Λ.

1 σχόλιο:

Koupakia είπε...

Τελικά το μόνο εύκολο πράγμα σήμερα είναι είτε να ληστέψεις μια τράπεζα ή να σπάσεις κάποια αυτοκίνητα και βιτρίνες!

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)