37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Παρασκευή 2 Μαΐου 2008

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...




Ανακυκλώνουμε το θέμα της ανακύκλωσης αλλά έχει τη σημασία του. Σε πολύ πρόσφατη επίσκεψή μου στη Λιβαδειά διαπίστωσα ότι εκεί γίνεται ανακύκλωση εδώ και λίγους μήνες σε συνεργασία του Δήμου και άλλων εννέα δήμων της παλιάς επαρχίας Λεβαδείας με ιδιωτική εταιρεία που έχει μεγάλες εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο. Ίσως ιδιοκτήτης να είναι ο γνωστός Λαδόπουλος του χαρτιού (ΜΕΛ και ΕΓΛ, θυμόσαστε εκείνες τις κινητοποιήσεις και απεργίες;). Μίλησα με τον αρμόδιο από την πλευρά των δήμων και μου είπε ότι η ανακύκλωση γίνεται κανονικά.


Συμπερασματικά, θέλω να σταθώ ξανά σε κείνο που τονίζω πάντα στα σχόλιά μου. Δεν είναι σωστό να απαξιώνουμε συνολικά μια προσπάθεια, με το μίζερο στυλ του καφενείου, της τηλεόρασης και των "αριστερών" κομμάτων αλλά να ενισχύουμε την προοπτική της, επισημαίνοντας ασφαλώς και τα τυχόν παιχνίδια που παίζονται εις βάρος της. Σε καμιά περίπτωση δεν είναι λογικό να εγκαταλείπουμε μια σωστή ιδέα επειδή δεν υλοποιείται άριστα.


Φιλελεύθερος τζουτζές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)