37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟΠΑΝΕ!

Κάνανε σεξ άγριο. Με την όπισθεν.

Θηρίον το Πρωταθλητικόν



5 σχόλια:

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Μου αρέσουν τα "ανήθικα" πρωταθλήματα!

ΑπΙφ είπε...

Εμένα μου αρέσει ότι είμαστε η μόνη χώρα στην οποία βγαίνουν πολλοί πρωταθλητές κάθε χρόνο και έτσι όλοι είναι ευχαριστημένοι.
1. Ηθικός πρωταθλητής : Ο τίτλος έχει απονεμηθεί επτά αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος στις Βάζέλες (ουστ) οι οποίοι έκαναν και γύρους θριάμβου (σιγά παλληκάρια μου μην τρέχετε έτσι θα σκίσετε το καλστόν του Σισέ).
2. Πρωταθλητής της κλάψας : Ο τίτλος απονέμεται και εφέτος στο Αεκάκι γιατί αφ΄ενός μεν κλαίνε ακόμη για το Πρωτάθλημα που τους "κλέψανε " το 2008 αφ΄ετέρου δε για τους πόνους που έχουν σταν πισινά ( ντροπή δεν πρέπει) από την εξάρα στο Καραϊσκάκη.
3. Πρωταθλητής στην αδικία : Ο τίτλος δίνεται διαχρονικά στον ΠΑΟΚ. Πάντα αδικείται όταν παίζει με τον Θρύλο.Τρία πέναλτυ (penalties ) δεν δόθηκαν στο πρώτο παιχνίδι σύμφωνα με τον εξπέρ της διαιτησίας Δ.Σαλπιγγίδη (φυσικά το πέναλτυ στην Τούμπα ήταν πεντακάθαρο).
4. Υπάρχει και ενα φυσικό πρόσωπο που θα πρέπει να απονείμουμε τον τίτλο του "Αρχικαραγκιόζη" του πρωταθλήματος. Ο τίτλος για πρώτη φορά δεν απονέμεται στον γκουρού του είδους Καραγκούνη αλλά σε ένα γνήσιο τέκνο της ίδιας σχολής νέο άνθρωπο, προπονητή του Εργοτέλη, Καραγεωργίου μετά την απίστευτη και μοναδική στα παγκόσμια χρονικά ενέργειά του να απαιτεί να φύγει η ομάδα του από το γήπεδο για ένα αμφισβητούμενο κόρνερ!
5. Τέλος έχουμε και έναν αληθινό πρωταθλητή που κατέκτησε το φετεινό πρωτάθλημα δια περιπάτου .
Φίλοι Ολυμπιακάρες χαρείτε ΤΟ όσο για τους άλλους ,δεν νομίζω ότι πρέπει να είναι παραπονεμένοι ,τόσα "πρωταθλήματα" μοιράζονται κάθε χρόνο όλο και κάποιο θα πάρουν και του χρόνου !!

Χα'ι'ιντούκος είπε...

Χαχα.. I like σχόλιο απίφ.
Άν και μερικές φορές βάζει τις ελιές πανω απ΄το θρύλο,συγχωρεμένος..

ΑπΙφ είπε...

Δηλαδή πρέπει να βλέπω τον Θρύλο στο θεριό-σπιτον μαζί με το Θερίον και τα Θηριάκια ( που και που και με κανένα μαυρόγατο ) για να μην μου την πέφτετε κάφροι ???

Χα'ι'ιντούκος είπε...

Αυτό είναι σωστό...βέβαια άν είναι να πετάμε εξάρες κάθε φορά που λείπετε το ξανασκεφτόμαστε...

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)