37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ: ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΟΣ ΕΙΔΗΣΙΣ!

ΑπΙφ και Θηρίον σκέφτηκαν να κάνουν μήνυση στον παππούλη για την ατιμωτική καταστροφή των πτυχίων τους. Η πληροφορία ότι ο παππούς δήλωσε πως έχασε ο Γιαννάκης ελέγχεται ως ανακριβής. Πρυτάνευσε η λογική και αποφασίστηκε να περιμένουμε την εξέλιξη της σειράς.

Πάντως τα λιβανιστήρια δεν έχασαν τη δουλειά τους. Έπιασαν τώρα το άλλο κουμπαράκι.

Θηρίον το Αλύπητον

2 σχόλια:

ΧAϊSlam είπε...

This is basketball...ψυχολογία.
Η έδρα είναι απλά ενα ακόμα παρκέ.
Είναι αυτό που είπε ο Παπαλουκάς και αυτό που φοβήθηκαν όλοι όσοι σκαμπάζουν κάτι απο τέτοιους αγώνες έχοντας παρακολουθήσει πολλούς.
Η Σιένα μετά την κατραπακιά χωρίς τίποτα πλέον να χάσει πάλεψε απο το πρώτο δευτερόλεπτο για να σώσει την χαμένη της τιμή,αντιθέτως ο Ολυμπιακός νόμιζε οτι το ματς άρχιζε απο κεί που΄χε τελειώσει,με χάντικαπ 48 πόντων.
Του παππούλη παρά την εμπειρία του δέν νομίζω να του΄χει ξανασυμβεί να πρέπει να ξεφουσκώσει τόσο γρήγορα μυαλά παιχτών που μετά τη μισή κατοστάρα διαφορά αναπόφευκτα είχαν καβαλήσει καλάμι.
Αλλα αυτό φυσικά δεν του δίνει και ελαφρυντικό για μια ήττα που έκραζε απο το πρώτο δεκάλεπτο οτι θα έρθει εύκολα.
Πρίν λοιπόν Θερίο και Απίφ ξανακάνουν τα κωλόχαρτα διπλώματα,ας δούμε πώς θα πάει η σειρά αφού είναι ολοφάνερο οτι τίποτα δεν έχει τελειώσει.

ΤΕΩΣ Σ, είπε...

Κυριακη 13 Μαρτιου 2011.
Κυριακη τηs Ορθοδοξιας.
Η εκκλησια μας γιορταζει την αναστηλωση των εικονων.

Πεμπτη 24 Μαρτιου 2011.
Θηριον , και Απιφ μετα απο 48ωρη αποκαθηλωση γιορταζουν περιτρανα την αναστηλωση των πτυχιων τους.

Υ.Γ. Τα χρονια μου πολλα στον ενα εκ των δυο πτυχιουχχων.

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)