37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ

Ο καλύτερός τους φίλος επιστρέφει.

Θηρίον το Αλύπητον


2 σχόλια:

ΑπΙφ είπε...

Εάν εξαιρέσουμε το πρώτο παιχνίδι της σειράς με την Σιένα σε όλα τα άλλα η Ιταλική ομάδα φάνηκε υπερομάδα και ανίκητη από το Ολυμπιακό.Καταφανώς ανώτερη σε άμυνα και επίθεση προκρίθηκε άνετα, με διαφορές στα τρία παιχνίδια που νίκησε 17,9 και12 πόντων.Με εντυπωσίασαν τεχνικά δύο πράγματα. Πρώτα στην άμυνα όπου στη πρώτη περιστροφή των Ιταλών δημιουργούντο miss match με αποτέλεσμα να έχουν συνεχώς εύκολες επιθέσεις και ακριβώς το αντίθετο στην επίθεση μας που τα ντουμπλαρίσματα τους στις περιστροφές τους μας δημιουργούσαν βραχυκύκλωμα στην επίθεση.Πίστευα ενδόμυχα ότι κάποιες λύσεις θα βρει ο Ίβκοβιτς,τουλάχιστον στο τέταρτο παιχνίδι, αλλά δυστυχώς ο Πιανιτζιάνι του πήρε την ταυτότητα.
Το ερώτημα αν η Σιένα είναι ανίκητη ομάδα θα απαντηθεί στις 6 Μαϊου για να έχουμε την τελική μας κρίση για την φετεινή μας πορεία στην Ευρώπη. Πάντως σε ότι αφορά το σκορ μεταξύ του Ίβκοβιτς και του Γιαννάκη είναι μέχρι στιγμής 1-0 υπέρ του (ξύπνα)Γιαννάκη.

το χαΪντουκο είπε...

Απίφ και Θερίο, ποτε με το καλό η ορκομωσία? Εγώ πάω για την επόμενη εξεταστική..

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)