37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΙΝ, GAMW THN OR8OGRAFIA MOY!


3 σχόλια:

leon είπε...

Άργησα να το προσέξω, μολονότι αυτό «Ανήκομεν εις την Δύσην» βγάζει μάτι. Ας προσέχουμε περισσότερο την ορθογραφία μας. Έστω στους τίτλους, γιατί στο κείμενο πολλές φορές είναι πιο δυνατό από εμάς.

Γιάννης Χρ.

Ανώνυμος είπε...

Αφου μπόρεσες να προσέξεις το ορθογραφικό λάθος και να αδιαφορήσεις για το περιεχόμενο, μπράβο σου. Δεν είσαι το ίδιο επιμελής με τα δικά σου κείμενα.

Και κάτι τελευταίο. Όταν αρχίζουν να παρατηρούν στα σχόλια και στις αναρτήσεις μου την ορθογραφία, σημαίνει ότι έχει εξαντληθεί το οπλοστάσιο κατά του περιεχομένου.

Για να μη βγάζει μάτια πάντως, θα το διορθώσω μόνος μου, αφού τυχαίνει να γνωρίζω ποιο είναι το σωστό και αφού δε με βοήθησε ο καλός φίλος που έκανε την παρατήρηση και τελευταία βγάζει ανεπίτρεπτες για το ήθος του κακιούλες.

leon είπε...

Φίλτατε Παπαρολάγνε μαζοχιστή, όταν ο τίτλος αδικεί το περιεχόμενο ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ

Γιάννης Χρ.

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)