37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2007

Επιστροφή μετά από πολυήμερη απουσία

Μέχρι τώρα είχα συχνή σχολιογραφία επί των αναρτήσεων του σεπτού ημών ιστολογίου - μην τρομάζετε, είμαι επηρρεασμένος από την ασθένεια του λατρευτού μας ιεράρχη κ. Παρασκευαϊδη, γνωστού και ως "Γ......" - απέφευγα όμως, καθ' όσον το γήρας γαρ ου μονον επέρχεται αλλά συνοδεύεται και από φαινόμενα άτυπων ριψασπιδισμών υπό το πρόσχημα της σύνεσης, να εκτεθώ στην κριτική των υπολοίπων, με το ευτελές πρόσχημα ότι δεν εύρισκα πώς κάνουν την ανάρτηση. Κυανά πέη ροδοχρόων μαιάνδρων περιβεβλημένα (νεοελληνιστί πούτσες μπλε με ροζ κορδέλλες). απλώς ως καλός αλήτης ρουφιάνος δημοσιογράφος αρέσκομαι να κρίνω τους πάντες και τα πάντα χωρίς να κρίνομαι. Τι σκατά 4η Εξουσία είμαστε; Τι τά 'χουμε τα γαλόνια (τις επωμίδες εννοώ όχι τα γαλόνια του πετρελαίου);
Λοιπόν αφού έκραξα αρκούντως εαυτόν ώστε να μη μπορείτε να βρείτε κάτι για να μου τα χώσετε οι υπόλοιποι (χε,χε, χε πάλι σας την έφερα επ' αυτού), οφείλω να εξηγήσω την πολυήμερη απουσία μου από το ιστολόγιό μας. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την πολυήμερη ασθένεια μιας άτυπης φίλης της ΠΑΜΚ Γκύζη, της Κλεονίκης Χρυσοβέργη, η υγεία της οποίας βελτιώνεται θεαματικά τις τελευταίες ημέρες.
Επανέρχομαι λοιπόν εις τας επάλξεις «αφοιδός αρθρωγραφόν» ή μάλλον «αναρτόν» για να θυμηθούμε και τον Μποστ

Γιάννης Χρ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλωσορίζουμε μία από τις κολόνες του blog. Πράγματι είχαμε ανησυχήσει. Περαστικά στην Κλεονίκη.
Γ.Μ.Σ.

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)