37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2007

Ποιος έρχεται;


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σαν κάτι να μην πηγαίνει καλά ρε συντρόφια. Σαν πολύ μπερδέψαμε κρίση του σοσιαλισμού και κωλαράκια. Και τα μεν κωλαράκια είναι χάρμα του ειδέναι, η δε κρίση του Σοσιαλισμού είναι γάμησέ τα κι άφησέ τα. Μην τα μπερδεύουμε λοιπόν! Για παππάς - παππάς, για ζευγάς - ζευγάς. Κατά μείζονα λόγο, που τα εν λόγω κωλαράκια θα ταίριαζαν σε ένα σοσιαλισμό σε πλέρια (πού το θυμήθηκα) ανάπτυξη και όχι σε κρίση κλιμακτηρίου.
Συμπέρασμα: Για θ'αρχίσουμε να μιλάμε για το σοσιαλισμό της τρίτης νιότης του, οπότε καλοδεχούμενα τα κωλαράκια, για θα μιλάμε για σοσιαλισμό σε κρίση οπότε δέον όπως αντικατασταθώσι αι εν λόγω φωτογραφίαι από πατσές και τα τοιαύτα.

Γιάννης Χρ.

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)