37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΟΙ ΠΟΜΦΟΛΥΓΕΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ, ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΟΧΙ.


Ρε τι ωραίοι είναι οι άνθρωποι… Στο Ι.Γ.Μ.Ε. παραδοσιακά το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είχε πολύ μεγάλο ποσοστό. Και τώρα βλέπεις κάτι πρασινοφρουρούς του κερατά να πανηγυρίζουν για την ψήφο του ελληνικού λαού και να λοιδορούν το ΠΑ.ΣΟ.Κ. προεξοφλώντας την διάλυσή του. Βέβαια, τα τυπάκια ΠΑ.ΣΟ.Κ. έγιναν το 1981, σερφάροντας με επιδεξιότητα χαβανέζου σέρφερ πάνω στο μεγάλο κύμα της «Αλλαγής». Ας είναι. Έτσι λοιδορούσαν πριν δύο χρονάκια και οι βάζελοι τους γαύρους, προεξοφλώντας τον παντοτινό θρίαμβο του «Πολυμετοχικού». Και τώρα, πού είμαστε εμείς και πού είναι αυτοί…

Στα σοβαρά τώρα. Όσοι τα λέτε αυτά, πιστεύετε ότι θα διαλυθεί το ΠΑ.ΣΟ.Κ. με το στελεχιακό δυναμικό που διαθέτει και δεν το έχουν όλα τα άλλα κόμματα μαζί; Πιστεύετε ότι θα ισχύει εσαεί η παραμύθα και η φαιά προπαγάνδα του στιλ μας έδινε λεφτά ο Πούτιν και δεν τα θέλαμε, το Νομισματοκοπείο κόβει δραχμές (ακούγανε και τα ντράνκα – ντράνκα οι πιο ευφάνταστοι), θα πτωχεύσουμε μέχρι το Μάρτιο και θα γυρίσουμε στη δραχμή για να κονομήσει ο Παπανδρέου που έχει στοιχηματίσει; Ή ότι οι περικοπές γίνανε γιατί οι σατανικοί αρχηγοί του ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι μέλη διεθνούς εβραϊκής συνομωσίας;
Κι ύστερα απορούμε για τι βγήκε η Χρυσή Αυγή! Ποιος την έβαλε στη γλίστρα;

Κάποτε ο Καραμανλής ο πρεσβύτερος (όχι ο μπούλης που θέλανε να τον φάνε για να μην πάει με τον Πούτιν!) είχε μιλήσει για Αριστεροχουντισμό. Πόσο δίκιο είχε!

Το ψέμα, η σπέκουλα, το παραμύθι έχουν κοντά ποδάρια. Αυτή η πατρίδα είναι και δική μας και δική σας. Κάποιοι την σώσανε πίνοντας όξος και χολή. Κάποιοι άλλοι θα τα κατάφερναν καλύτερα; Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν, γιατί ο αγώνας συνεχίζεται.

Πελεκάνος Ερημικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)