37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΑπΙφ συμμετέχει στην απεργία των δημοσιογράφων σε συμπαράσταση προς την απεργία των ναυτεργατών.

Don Aera Patera

3 σχόλια:

Vatopedinos είπε...

Για το Πολισάριο δε θα κάνει κάτι;

ΑπΙφ είπε...

Γώργο όπως ξέρεις η απεργία της ΠΝΟ με " έπιασε " στην Αίγινα. Αυτό σημαίνει ότι έμεινα τρείς μέρες περισσότερες απ΄ότι είχα υπολογίσει και 50 Ευρό μεγαλύτερο κόστος μεταφοράς. Το εισιτήριο για την Αίγινα κοστίζει περίπου 9Ε και εγώ έφυγα με πειρατικό ( μεσούσης της απεργίας ) και πλήρωσα 60Ε.
Οι απεργίες στην Ελλάδα σπάνια γίνονται για να φέρουν σε δύσκολη θέση τους εργοδότες τους (ιδιωτικός τομέας).Η πρακτική που ασκούν τα Συνδικάτα που το έργο του αφορά Κοινωνικές Υπηρεσίες είναι να εκβιάζουν με τον ελεεινότερο τρόπο την ίδια την Κοινωνία.Ο χειρότερος απ΄όλους τους εβιασμούς αφορά τον αποκλεισμό των νησιών μας για του ψύλλου πήδημα.Κάθε χρόνο σχεδόν εθιμοτυπικά γίνονται τόσες απεργίες όσες δεν γίνονται σε όλες τις Ελληνικές Βιομηχανίες μαζί.Μπορείτε να φανταστείτε το πλήθος των προβλημάτων μιας τέτοιας απεργίας ?
Φυσικά κάθε απεργία έχει, για μερικούς, και τα καλά της.Δύο μικρά πειρατο-ταξί των 7 ατόμων έκαναν συνεχή δρομολόγια όλη μέρα πήγαινε-έλα με το παραπάνω εισιτήριο και με λίστες αναμονής.( Είμαι από τους πολύ τυχερούς που εξασφάλισα μια θεσούλα και έφυγα.) Για κανόνες ασφαλείας ούτε λόγος να γίνεται φυσικά. Αυτά...........

Don Aera Patera είπε...

Ως πότε παλληκάρια θα ζούμε στα στενά, να τρώμε σα μοσχάρια του ΠΑΜΕ τα σκατά;

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)