37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

Ο Παυλόπουλος παρέδωσε μαθήματα ακινησίας κατά το επεισόδιο Κασιδιάρη - Κανέλλη. Φτυστός ο πρώην αρχηγός του. Άντρας με τα ούλα του.


Πελεκάνος Ερημικός

4 σχόλια:

TEΩΣ Σ. είπε...

O μαρμαρωμενος καθηγητης ,την αμηχανια-αδιαφορια ,βαπτιζει "νηφαλιοτητα".

Ανώνυμος είπε...

Προκειται για σχολη που ανοιξε το ΙΕΚ Καραμανλης.
Θυμαμαι πριν απο τις εκλογες του 2004 που γυρναγε κατι ετοιμορροπα εργοστασια και καποιος του εδωσε ενα φακελλο στο χερι ζητωντας να προσληφθει.Τον πηρε κανοντας ενα μορφασμο που ελεγε πολλα και λεγοντας θα κανω οτι μπορω ενω ξεκαθαρα εδειχνε οτι δεν πιστευε οτι μπορει και πολλα.
Η φιλοσοφια της μεταψυχροπολεμικης καθεστωτικης (και οχι ακρας) δεξιας που ενσαρκωνουν οι Καραμανλης - Παυλοπουλος ειναι η εξης : Αυτο που αντιπροσωπευουμε κερδισε τον ψυχρο πολεμο και κυβερνα ολο τον πλανητη.
Μπορω τωρα να υπογραφω καπιταλιστικες συμφωνιες με Ρωσους και Κινεζους.
Στην Ελλαδα για διαφορους ιστορικους λογους ειμαστε μειοψηφια.Και τι εγινε;
Στον ιδιο πλανητη με τους υπολοιπους ειμαστε.Στο τελος και οι Ελληνες θα βαλουν μυαλο με το καλο ή το κακο.Γιατι εμεις να κουρασθουμε και να χαλασουμε τη ζαχαρενια μας;
Kαι στην αντιπολιτευση καλα ειναι.Αλλωστε προσωπικο οικονομικο προβλημα δεν εχουμε.
Θα λεμε τα δικα μας και αν εξω γινεται της πουτανας αδιαφορουμε.
Ειναι μια διαδικασια μεχρι να πεισθουν αυτοι που ψηφιζαν ή ψηφιζουν ΠΑΣΟΚ και αριστερα για το πως δουλευει ο κοσμος.Δεν αξιζει να κοπιασουμε - θα καταλαβουν μονοι τους αφου καψουν την Αθηνα δυο τρεις φορες και ψηφισουν κομματα που θα τους πουλησουν.
Οσο για τους φασιστες-ρατσιστες κλπ και αυτοι μεσα στο τζογο της παγκοσμιοποιησης ειναι.
Ο Πακης εκανε κριτικη στο Σαρκοζυ οτι ειναι πολυ αντιμεταναστευτικος ενω αυτος καλωσοριζει τους μεταναστες.Τωρα εχει παει παραμερα γιατι δεν ταιριαζει με το Σαμαρα αλλα δεν τρεχει και σε αυτο κατι.
Και ο Σαμαρας προσωρινος ειναι.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Ανώνυμε, γράφεις!
Στο πολύ λιτό αλλά περιεκτικό ψυχογράφημα της "καθεστωτικής (όχι άκρας)δεξιάς" με αφορμή την "τριλογία Παυλόπουλου" τους συμπεριέλαβες όλους τους κακούς - ανίκανους - τεμπέληδες
Για κάνε μας και μια ανάλυση της φράσης του Βενιζέλου περί "σάπιου ΠΑΣΟΚ"!

Ανώνυμος είπε...

Για το ΠΑΣΟΚ : Το ΠΑΣΟΚ ειναι εκει που ηταν η ΝΔ το 1974-81.
Ειχε βαρεθει τον εαυτο της και ειχε βαρεθει και το συστημα της παλιας δεξιας που ηθελε και η ιδια να το καταργησει.
Η ιδια εβαζε στη φυλακη χουντικους,καταργησε τη βασιλεια,νομιμοποιησε το ΚΚΕ,μεχρι και απο το στρατιωτικο σκελος του ΝΑΤΟ βγηκε.Και κρατικοποιησεις εκανε.
Ουσιαστικα τοτε ανοιξε ο δρομος για το ΠΑΣΟΚ.
Τωρα λοιπον το ΠΑΣΟΚ βαρεθηκε τον παλιο εαυτο του και το παιζει εκσυγχρονισμος.Το θεμα ειναι ποιοι το πιστευουν.

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)