37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΑΠΟ olympiakos24.gr

Γιάριτς: «Καλά να πάθει ο Ίβκοβιτς»!

Για άλλη μια φορά βρήκε την ευκαιρία να ξεσπαθώσει κατά του Ντούσαν Ίβκοβιτς ο Μαρκο Γιάριτς. Μεθυσμένος από το νέκταρ της πρόκρισης στο φάιναλ φορ, ο 33χρονος άσος της Σιένα δεν ξέχασε τον Ντούντα και πέταξε νέα βέλη εναντίον του.

Μία ώρα μετά τη λήξη του τέταρτου ματς της Σιένα με τον Ολυμπιακό και ενώ τα πανηγύρια δεν είχαν ακόμη κοπάσει, ο Γιάριτς επέστρεψε στο παρκέ του Palaestro και μόλις ήρθε σε επαφή με τους δημοσιογράφους ξεσπάθωσε.

Αρχικά τόνισε:

«Ο Ίβκοβιτς δεν μας έδειξε σεβασμό και του άξιζε αυτό που έπαθε»

Και συνέχισε:

«Μας φέρθηκε άσχημα στην Αθήνα, μας κορόιδευε και δεν μας άφηνε να προπονηθούμε κανονικά! Μας έδιωξε από το γήπεδο. Τους Ιταλούς εδώ, τους ξέρω, είναι εντάξει άνθρωποι. Συμπεριφέρθηκαν άψογα στον Ολυμπιακό, τον σεβάστηκαν. Εκείνος όμως μας αντιμετώπισε με τον χειρότερο τρόπο. Καλά να πάθει λοιπόν…».

Όπως τόνισε, μάλιστα, θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις κερδίσει και τον Ομπράντοβιτς στον ημιτελικό του φάιναλ φορ.


Για την αντιγραφή : Θηρίον το Αλύπητον



1 σχόλιο:

hectoire είπε...

h uperopsia k h alazoneia einai amarties pou timwrountai.Sunh8ws otan kapoios exei epituxia ginetai yperopths k feretai me eparsh.To exw pa8ei k egw o idios.K synh8ws auto plhrwnetai me htta

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)