37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ

Τον ψάλανε οι φορτηγατζήδες με δάκρυα στα μάτια.

Πρέπει να βρεθεί πάραυτα καινούριος εθνικός ύμνος. Ο παλιός μαγαρίστηκε.

αέρα πατέρα

2 σχόλια:

ΤΕΩΣ Σ. είπε...

Στεκονταν προχθεs μπροστα στη βουλη και κρατωνταs Ελληνικεs σημαιεs προτρεπαν τα ΜΑΤ να τουs χτυπησουν. Και ψελναν και τον Εθνικο υμνο!?!?
Σφαξε με Αα μου να αγιασω.

Δεν ξερω που συγκρουεται το δικιο με το αδικο , αλλα εαν μια ζωη αρκεισαι στο "Μακρια απο τον κολο μαs και αs ειναι και μια σπιθαμη" ουτε να σε χτυπησει. ουτε να σε φτυσει δεν θα βρεθει κανεναs.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Είμαι υπέρ της "απελευθέρωσης" όλων των επεγγελμάτων και της δημιουργίας και παγίωσης κλίματος ίσων ευαιριών για όλους τους πολίτες , αλλά θα είχε ενδιαφέρον να μάθαινα ποια ήταν η άποψή σου όταν για την "απελευθέρωση" των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας το 1991-92, συνδικαλιστές ξεβράκωναν συναδέλφους τους στο κέντρο της πόλης!Θα επιθυμούσα επίσης κάποιος να μου έλεγε από τότε μέχρι σήμερα πόσο έχω πληρώσει εγώ ο πολίτης μιας επαρχιακής πόλης για να καλύψει ο κρατικός προϋπολογισμός τα ελλείμματα των διαφόρων "κρατικών οργανισμών" των οποίων τις υπηρεσίες δεν χρησιμοποιώ!

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)