37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ;

Στους αυτοκινητόδρομους υπάρχει η Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης. Γι ακόμη μια φορά, κάποιοι φορτηγατζήδες έχουν αράξει τα οχήματά τους εκεί για να διεκδικήσουν αιτήματα του κλάδου τους. Κι από τα δύο ρεύματα της Εθνικής.

Δεδομένου ότι η ενέργειά τους αποτελεί κατάφωρη παραβίαση του Κ.Ο.Κ. και θέτει σε κίνδυνο ακόμη και ανθρώπινες ζωές, υπάρχει ή δεν υπάρχει η δυνατότητα και η βούληση τουλάχιστον να αφαιρεθούν οι πινακίδες των οχημάτων;


αέρα πατέρα

2 σχόλια:

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Ή να τους ξεφουσκώσουν τα λάστιχα, ας πούμε! Τι λε ρε φίλε! Εδώ είναι Ελλάδα!Γίνονται αυτά τα πράμματα! Εδώ η κ. Αλέκα λέει ότι δεν θα εφαρμόσει το νόμο με τα κουπόνια καιδεν υπάρχει εισαγγελέας να της τρίψει το νόμο στη μούρη!

ΑπΙφ είπε...

Ρε πως αλλάζουν οι καιροί !!
Κάποτε το ΚΚΕ ήταν εκτός Νόμου τώρα είναι υπεράνω των Νόμων. Όσο για τα κουπόνια ...παίρνει ο Γερμανός ( το όνομα είναι τυχαίο) ένα δισεκατομύριο
κουπόνια του μισού ευρώ ,ανώνυμα φυσικά, και εσύ άντε να αποδείξεις διαπλοκή.
Υ.Γ Φυσικά όλα αυτά που γράφουμε για το ΚΚΕ εμπίπτουν στο δικαίωμα που έχουν παραχωρήσει στον εαυτό τους να καταγγέλουν τους πάντες όταν κάνουν κριτική στο κόμμα του λαού για αντικουμουνισμό.Προχωρημένες Δημοκρατικές αντιλήψεις, που δεν είμαστε σε θέση ακόμη οι περισσότεροι να καταλάβουμε.

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)