37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ

Λένε ότι το αυτοκίνητο για τον άντρα είναι συνέχεια του πέους του. Αν το δεχτούμε αυτό, τότε εκείνοι που έχουν και κινούν μεγάλα οχήματα πρέπει να διαθέτουν τεράστια σεξουαλική αυτοπεποίθηση.

Μελετώντας τις αντιδράσεις των φορτηγατζήδων, καταλήγεις ότι ο συλλογισμός αυτός είναι βάσιμος. Τα φορτηγά λένε έριξαν την κυβέρνηση της Αργεντινής. Εγώ που είμαι μπάρμπας αλλά δεν έχω χάσει τελείως τη μνήμη μου, θα τους θυμίσω ότι τα φορτηγά συνέβαλαν στην πτώση της κυβέρνησης Αλιέντε και στην άνοδο του Πινονσέτ.

Θα τους θυμίσω όμως και κάτι άλλο. Όταν κάποτε βγήκαν στους δρόμους της Αθήνας κάτι ερπυστριοφόρα πιο βαριά απ' τα δικά τους, οι φορτηγατζήδες ούτε διανοήθηκαν να κάνουν μαγκιές. Αντίθετα, κάτι λιανοπαίδια, χωρίς τροχοφόρα υποκατάστατα, έδειξαν ότι είχαν στα παντελόνια τους αληθινά καρύδια.

αέρα πατέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)