37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Η ΧΙΛΗ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ.

4 σχόλια:

"ΤΕΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ" είπε...

Οσο και να προσπαθησει , οσο και να θελει να τα κρυψει , τα φαγε και αυτη τα δυο τα μπαλακια τηs.

Απίφ είπε...

Βλέπωντας το χθεσινό παιχνίδι με την Ισπανία και παρά την ήττα της, η Χιλή μου φαίνεται η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση για σχολιασμό.Απίστευτο τρέξιμο συνδυασμένο με υψηλή ατομική τεχνική κατάρτιση και μεγάλο πάθος στα θετικά τους.Κινδυνεύουν σε κάθε δευτερόλεπτο του παιχνιδιού να μείνουν με λιγότερους παίκτες επειδή πηγαίνουν πολύ δυνατά στα μαρκαρίσματά τους.Θα διακυνδινεύσω λοιπόν μια πρόβλεψη ρισκάρωντας την (τεράστια) φήμη μου σαν γνώστη του ποδοσφαίρου.Η Χιλή όχι μόνο θα σταθεί απέναντι στην Βραζιλία αλλά θα την αποκλείσει αρκεί να μείνει με 11 μέχρι τέλους!!

αέρα πατέρα είπε...

Απίφ λοιπόν. O γκουρού του bet.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Η Χιλή, μου φαίνεται ότι είναι το "αλάνι" της διοργ'ανωσης! Τσαμπουκάς, άγνοια κινδύνου, τσαγανό! Είναι η επόμενη χώρα που θα τξν κάνουν να ζητήσει το ΔΝΤ!Γιατί ο διεθνής "καθωσπρεπισμός", δεν τα ανέχεται αυτά!

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)