37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

ΙΒΚΟΒΙΤΣ

Διαβάζω ότι ο μπασκετικός Ολυμπιακός έχει σαν πρώτο στόχο για τον πάγκο τον Ίβκοβιτς. Αν (λέω αν) η πληροφορία έχει βάση, θα έλεγα τα εξής:

Ο Ίβκοβιτς είναι μορφή του μπάσκετ και δάσκαλος. Δεν πρέπει όμως να μας διαφεύγει ότι η μόνη μεγάλη του επιτυχία σε επίπεδο συλλόγων ήταν η κατάκτηση του τριπλ κράουν από τον Ολυμπιακό. Αυτό το πέτυχε ουσιαστικά με την ομάδα Ιωαννίδη, μετά από μια αμφιλεγόμενη χρονιά όπου χάσαμε και από τον ΒΑΟ (!) και αφού για την κατάκτηση του κυπέλλου χρειάστηκε ένα τρίποντο του Νάκιτς στο τελευταίο δευτερόλεπτο για να σκοτωθεί το θηρίο που ακούει στο όνομα Απόλλων Πατρών, στο δε Ευρωπαϊκό έδωσε προσωπικό ρεσιτάλ ο ασύγκριτος Ρίβερς.

Τα επόμενα δύο χρόνια, αυτό που κατάφερε ο δάσκαλος ήταν να παραδώσει τα σκήπτρα του πρωταθλητή στον ΠΑΟ ο οποίος τα κρατάει μέχρι τώρα.

Θεωρώ βέβαια δύσκολο, ο δάσκαλος που είναι σοβαρός άνθρωπος, να αφήσει τα περιστέρια του σε προχωρημένη ηλικία και να ασχοληθεί με το ολίγον φρενοκομείο που λέγεται Ολυμπιακός επειδή το ζητάνε κάποια μειράκια και άλλοι ανεγκέφαλοι που ότι θυμούνται χαίρονται. Αλλά με προβληματίζει το γεγονός ότι και οι σοβαροί Αγγελόπουλοι πέφτουν στην παγίδα του αλαλάζοντος όχλου.

Το πρωτάθλημα κύριοι είναι μπανισμένη τράπουλα. Όσο ισχύει αυτό το εξωαγωνιστικό καθεστώς, θα γελάνε οι κοντοί και ο φυλακόβιος. Καληνύχτα σας.

αέρα - πατέρα

3 σχόλια:

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Αν και καθήμενος, πολύ ορθά ομιλείς, που έλεγε και η μακαρίτισα η γιαγιά μου!

Απίφ είπε...

Ο όχλος απαιτεί Ίβκοβιτς .Να θυμίσω μόνο ότι είναι 67 χρονών.Είναι γνωστό ότι υπάρχουν ενεργοί προπονητές σε αυτήν την ηλικία αλλά μόνο σε Εθνικές ομάδες. Μου είναι αδιανόητο να σκεφτώ ένα άνθρωπο 67 χρονών να βρίσκεται κάθε μερα ένα 8ωρο στα παρκέ και να κάνει ίσως και τρία ταξείδια την εβδομάδα με το αεροπλάνο.Ελπίζω να μην παιρνά καν από το μυαλό των Αγγελοπουλαίων αυτή η λύση.Δεν μπορώ να προτείνω προπονητή αλλά για αντιπρόεδρο μια χαρά θα μου έκανε ο Θωμάς.

αέρα πατέρα είπε...

Σωστός. Ο Θωμάς. Ο Θωμάς. Ο Θωμάς.
Π----η κοντέ καλά θα φας.

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)