37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΦΙΛΟΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑΒΛΙ

Λείπει απ' την παρέα ο Χίτλερ.
Θυμάται κανείς την υπόθεση Τσάπμαν;

2 σχόλια:

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Ναι, τη θυμάμαι!Κατηγορήθηκε άδικα, όπως αποδείχθηκε(;) αργότερα ο Γ. Μουμτζής, άν θυμάμαι καλά!Οι εφημερίδες για μήνες το είχαν ψηλά το θέμα το οποίο αναζωπυρώθηκε μετά τη μεταπολίτευση από το πείσμα του πατέρα της Αν Τσάπμαν!
Διόρθωσέ με για το όνομα του Μουμτζή!Δεν είμαι βέβαιος και το googl δε βοηθάει!

Αέρα Πατέρα είπε...

Μουντής. Δυστυχώς στο Google δε βρήκα τίποτα ούτε εγώ. Έψαξα και σε αγγλόφωνα site και μου έκανε εντύπωση αυτό το απόλυτο κενό για ένα θέμα το οποίο είχε συνταράξει την κοινή γνώμη. Ο Μουντής ήταν μπανιστιρτζής και πληροφοριοδότης. Αποτέλεσε το εύκολο θύμα για να συγκαλυφθεί η ευθύνη άλλων. Στο έγκλημα εμπλέκετο μετ' επιτάσεως το όνομα του ταβλαδόρου διεστραμμένου αρχιβασανιστή Θεοφιλογιαννάκου.

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)