37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

Το "σύστημα" ζει και βασιλεύει!..

Μπορεί να υπέστη απώλειες, αλλά πάντως το παντοδύναμο "σύστημα Ρουσόπουλου" εξακολουθεί να ζει και να βασιλεύει ακόμα και απόντος του βασικού εμπνευστή του από το προσκήνιο.

Τα βασικά "παπαγαλάκια" των καναλιών - πλην μιας ή δυο περιπτώσεων που ανέκρουσαν πρύμναν - εξακολουθούν με την ίδια θέρμη να "περνάνε τη γραμμή"...

Στην παρούσα συγκυρία, η γραμμή είναι:

"Απαξιώστε την εξεταστική επιτροπή για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου"!

"Αποπροσανατολίστε όπως μπορείτε, με κάθε δυνατό τρόπο τη δημοσιότητα, από τα βασικά και ουσιώδη, στα θολά και επουσιώδη, πλην όμως εντυπωσιακά"!..


Μπορεί να παραιτήθηκε ο Ρουσόπουλος, αλλά παραμένει στις κουίντες, απαραίτητος, θεραπεύοντας την εμφανή ανεπάρκεια παραγωγής πολιτικής επικοινωνίας από το "ορφανό" πια Μέγαρο Μαξίμου.

Μήπως φαντάστηκε κανείς ότι κάτι άλλαξε; Καθόλου! Οι καθημερινές παπάρες του Αντώναρου το επιβεβαιώνουν... Ο χειρισμός του "θέματος Παπακωνσταντίνου" είναι η απόδειξη της "σκιώδους παρουσίας" του νεόπλουτου βουλευτή επικρατείας στο πλευρό του αιχμάλωτου πρωθυπουργού.


Αιχμάλωτος πρωθυπουργός, αιχμάλωτο ένα ολόκληρο κόμμα στις μεθοδεύσεις μιας δράκας νεόπλουτων, που τους παρασύρουν στην παραγραφή των αδικημάτων και στο - μοιραίο - τέλος εποχής...

Εκλογές σύντομα, προβλέπει ο σχεδιασμός...

Με καραβιές λάσπης, βρομιάς και χυδαιότητας αντί για πρόγραμμα και πολιτικές...


Κ.Λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)