37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ

Βγήκε πάλι η Τιτίκα ο κύριος Βανδής να μας μιλήσει για τα στημένα πρωταθλήματα 1996-2003. Το ξαναθυμήθηκε τώρα που η ομαδούλα του δεν έχει πάλι μαντηλάκι να κλάψει. Τώρα που οι Χατζηχρήστοι δεν τον αγαπάνε πια και του φορτώνουν όλα τα μετά τον 44 δεινά.

Την πεπατημένη και ο Βανδής. Ξεκινάει την ιστορία από κει που τον βολεύει. Τους Γιδόπουλους και τους Μελισσανήδηδες τους ξεχνάει. Και φυσικά το Μαντζαβελάκη και τα λουλούδια. Και στα σύγχρονα τον Δούρο και το Νικόλα. Ότι θέλει θυμάται ο Ντεμάκος. Τον κατευθύνει το προσωπικό συμφέρον, ο φανατισμός και η αντιολυμπιακή προκατάληψη.

Δεν πειράζει κοντέ. Η ομάδα που "λάτρεψες" και της πούλησες αβέρτα οπαδιλίκι με τατουάζ και άλλα καραγκιοζλίκια, το καθαρό και τίμιο αεκάκι θα ακολουθήσει την πορεία της "Βασίλισσας". Γιατί δεν είστε ΑΕΚ, Παναθηναϊκοί, Μπαοκτζήδες. Είστε όλοι αντιολυμπιακοί. Κι έτσι δεν πάτε πουθενά.


Θηρίον το Αλύπητον

1 σχόλιο:

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Πως μπορώ να διαφωνήσω μπροστά σε μια τέτοια αλήθεια!
Ναι, είναι όλοι τους "Αντι-Ολυμπιακοί"!
Και είναι το δράμα τους αλλά δεν το ξέρουν!

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)