37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Famous Tango Scenes (BIZET - Pearl fishers Tango)

2 σχόλια:

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Μην το χαλάμε! Η σκηνή του Αλ Πατσίνο στο ταγκό, θεωρείται από τις ωραιότερες του κινηματογράφου! Κάποιοι θεωρούν επίσης ωραία και την οδήγηση της FERRARI, αλλά τη θεωρώ λίγο υπερβολική!
Εκπληκτικό και το φινάλε, με τα όσα "σέρνει" κατεδαφίζοντας τον υποκριτικό "καθωσπρεπισμό", κάποιων εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων των ΗΠΑ!

Don Aera Patera είπε...

Μερικά σημεία πάνω στις παρατηρήσεις σου φίλε :

1. Ανέβασα το βιντεάκι γιατί συνδυάζει ένα αγαπημένο μου εκπληκτικό κομμάτι με σπουδαία κινηματογραφικά ταγκό. Αν έκανα εγώ το βίντεο δεν θα έβαζα τη χορογραφία του Παπάζογλου και μάλιστα με το λογότυπο του ΑΝΤ1.
2. Συμφωνώ απόλυτα για τη σκηνή του Αλ Πατσίνο, όπως και για την άλλη με τη Ferrari. Κάθε φορά όμως που θα αναφερόμαστε σ' αυτή την ανεπανάληπτη ταινία δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και την πρωτότυτπη με τον Βιτόριο Γκάσμαν από τον οποίο ο Αλ Πατσίνο πήρε τα υποκριτικά κλειδιά για να βασίσει και την δική του εξαιρετική ερμηνεία.
3. Νομίζω ότι αξίζει αναφοράς και η άλλη σκηνή με τον Άρνολντ και την Κέρτις, όχι βέβαια εξαιτίας του εξολοθρευτή που είναι μονοκόμματος αλλά της Κέρτις που είναι εκπληκτική. Ένας κύκνος, υπέροχος λαιμός και σώμα σε κίνηση. Ο καθένας φίλε μου έχει τις αδυναμίες του!

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)