37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

ΒΑΖΕΛΟΝΕΤ

Ρε παιδιά αυτά δε γίνονται. Μέσα στο Καραϊσκάκη; Από μια ΝΕΤ που οι μόνοι της πελάτες είναι ο Θρύλος και η Ξάνθη;

Συζητούσανε χθες για τρεις ανύπαρκτες περιπτώσεις πέναλτι του Π.Α.Ο.Κ. ενώ η μόνη περίπτωση πέναλτι ήταν το καραμπινάτο σπρώξιμο από πίσω του Ζουέλα στον Αβραάμ. Απαξίωσαν να σχολιάσουν τη συμπεριφορά του αρχιτραμπούκου Γκαρσία που προκαλούσε συνέχεια τους φιλάθλους με χειρονομίες που έβλεπαν οι πάντες, μαζί και ο τηλεοπτικός φακός και δεν έβλεπαν ο Παμπορίδης, οι βοηθοί και τα καλόπαιδα της ΝΕΤ. Μέχρι και εκείνο το μισοτσούτσεκο, ο Ελ Ζαρ, έκανε δαχτυλάκια στους φιλάθλους και τον αφήσανε να παίζει.

Θυμάμαι ένα προηγούμενο ματς που ο Αντώναρος χειροκρότησε τους κάφρους που του πέταγαν διάφορα αντικείμενα και το κοράκι έσπευσε να του βγάλει κάρτα.

Ρητορική ερώτηση : Αν τα καλόπαιδα του Χατζηπαπάρα τα κάνανε αυτά στην Τούμπα, θα φεύγανε ζωντανά από το γήπεδο;

Don Aera Patera

1 σχόλιο:

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Ο Γκαρσία με αυτά που κάνει θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη σοβαρή ευρωπαϊκή χώρα;

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)