37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Είναι μπασκετικός δημοσιογράφος και γράφει στο Γαύρο. Από τους λίγους που δε φοβάται να τα χώσει στην ομάδα όταν παραπαίει, χωρίς να ρίχνει την αποκλειστική ευθύνη στους παίχτες.

Ακόμη και οι καλύτεροι όμως, όταν πρόκειται να υποστηρίξουν απαίδευτες απόψεις ολισθαίνουν και ξεχνούν. Γράφει στο σημερινό Γαύρο ο Γιώργης ότι την τωρινή ομάδα δεν την βλέπει να πηγαίνει στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, αν όμως πάει δεν πρόκειται να φάει δεκαοχτώ πόντους στον τελικό, με προπονητή τον Ίβκοβιτς.

Κι εγώ θυμίζω στον καλό δημοσιoγράφο : Σε ημιτελικό ίσως; Γιατί αν δε με απατά η ούτως ή άλλως επισφαλής μνήμη μου, η Ζαλγκίρις του Κασλάουσκας είχε κάνει πλάκα στον Ολυμπιακό του Σοφού σε κάποιον ημιτελικό...

Όσο για τελικό...Έχουμε κάτι πιο πρόσφατο. Τον τελικό του Ευρωμπάσκετ 2009 όπου τα "τρομερά μωρά" του παππού δεν ξέρανε τι μαζεύανε από τους άτιμους Ίβηρες.

Είπαμε. Η μνήμη σου παίζει άσχημα παιχνίδια.


Don Aera Patera

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)