37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΚΥΛΗΣΕ ΟΜΟΡΦΑ

Παρά τις μεγάλες ελλείψεις, το ματς το χθεσινό κύλησε όμορφα. Η ομάδα, για πρώτη φορά φέτος, μπήκε προσηλωμένη στο παιχνίδι και δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να της δημιουργήσει δύσκολες καταστάσεις. Αντίθετα, εμείς κάναμε ευκαιρίες. Και θα κάναμε ακόμη περισσότερες αν οι παίκτες του κέντρου μας και ο μεσοεπιθετικός Φουστέρ είχαν καλύτερες ποιοτικές προϋποθέσεις για το κρίσιμο κοντρόλ, την κρίσιμη πάσα ή την κρίσιμη ντρίπλα.

Η επιλογή του κόουτς, ο οποίος τόπε και τόκανε να χτυπήσει το παιχνίδι, ήταν να προσθέσει ποιότητα σ' αυτόν τον κρίσιμο χώρο για νάχει ακριβώς τα στοιχεία που λείπανε. Γέστε και Φέτφα τον δικαίωσαν.

Κάτι ακόμη. Ας μην ηρωποιούμε το Μέγιερι. Εμένα προσωπικά δε μου άρεσε και δε με πείθει, γιατί ήταν κακός όταν έπρεπε να πάει αυτός προς τη μπάλα. Ευτυχώς, χθες πήγαινε η μπάλα προς αυτόν.


Θηρίον το Αλύπητον

4 σχόλια:

ΤΕΩΣ Σ είπε...

Ο Μεγερι μπορει να μην πειθει ακομα , αλλα ειναι καλυτερος μεχρι τωρα του Κοστανσο. Ειχε καλες στιγμες (στις εξοδους), αλλα φαινοταν και φοβισμενος οταν η μπαλα εμπαινε στην περιοχη ( ...και τοτε η μπαλα πηγαινε επανω του οπως λεει και το Θ.).
Του ελειπε η αποφασιστικοτητα και φανηκε τυχερος σε καποιες φασεις περιξ της μικρης περιοχης. Ομως τον γουσταρουν οι αμυντικοι , τον βοηθανε στον αγωνα , θελουν να τον προστατεψουν και ολο αυτο αποτιματε θετικα στην λειτουργια της αμυνας και της ομαδας γενικοτερα. Ειναι νωρις για συμπερασματα , αλλα αφηνει ελπιδες...

Θηρίον το Αλύπητον είπε...

Θα πω μόνο τούτο φίλε μου. Είδα τον Πάρντο στο ματς με τη Ζενίτ και μ' έπιασε μελαγχολία. Δυστυχώς, τα λάθη πληρώνονται.

ΤΕΩΣ Σ. είπε...

Εχεις δικιο. Γι' αυτο λεω να τον προστατεψουμε και να ειμαστε προσεχτικοι για την αντικατασταση του τον Γεναρη.
Φανταζεσαι να τον δουμε του χρονου στην Ανoρθωση με αναλογη σαν του ΑΠΟΕΛ πορεια?

ΑπΙφ είπε...

Και όμως υπάρχει τρύπα!!
Ήταν το πρώτο παιχνίδι εφέτος που ο τελευταίος παίκτης της ομάδας, ο Μέγιερι , σώζει 2 γκόλ. Όμως δυστυχώς αυτός δεν είναι τερματοφύλακας.Αν και ο Κοστάντζο όχι μόνο δεν έχει σώσει τίποτε, αλλά έχει προσωπική ευθύνη στα περισσότερα γκολ που έχει φάει η ομάδα, είναι τερματοφύλακας. Προς το παρόν πάμε με Μέγιερι και βλέπουμε τι γίνεται τον Γενάρη.
Κατά τα άλλα είμαι ενθουσιασμένος με την συνολική εικόνα της ομάδας!!

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)