37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΑΜΑΣΗΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Αυτό που για μένα είναι σαφές ότι, όσο το πράγμα παλεύεται, η χώρα θα πορεύεται με συναινετικές κυβερνήσεις, Παπαδήμου, Χοντροδήμου ή Κλεφτοδήμου, δεν ξέρω, πάντως όχι Παπανδρέου, Σαμαρά ή Καρατζαφέρη. Τώρα, αν το πράγμα ξεφύγει από κάθε έλεγχο και έχουμε το αρμαγεδονικό 2012, μπορεί να δούμε και "κυβέρνηση" αγανακτισμένων ή αθηναϊκή κομμούνα. Πάντως κάτι Αλέκες, Αλεξάκηδες, Παλαβάνηδες και συνδικαλισταράδες του πρωκτού θα είναι κρυμμένοι στα πιο βαθειά λαγούμια.

Θηρίον το Αλύπητον

2 σχόλια:

ΤΕΩΣ Σ. είπε...

Αυτο που μερα με την μερα δειχνει ολο και πιο ξεκαθαρο ειναι οτι το πραγμα μαλλον δεν παλευεται.Και ποσο ισχυρη μπορει να ειναι μια τετοια κυβερνηση ,(αληθεια ,συναινετικη ως προς τι? ),τι κυρος μπορει να εχει για να διαπραγματευτει, οταν ολοκληρη η
6η δοση και οι παρενεργειες αυτης , ανα την υφηλιο εξαρτωνται απο την υπογραφη του Σαμαρα και του Καρατζαφερη.
Το αρμαγεδονικο 2012 εαν μας βρει ως κοινωνια να καταγραφουμε τα "ΚΑΤΗΓΟΡΩ" του καθενος μας, δεν νομιζω να αρχισουμε απο την Αλεκα ουτε απο τον Αλεξη ,ουτε ακομα και απο τον Παλαβανο.

Θηρίον το Αλύπητον είπε...

Συμφωνώ. Πώς μπορεί να κατηγορήσει κανείς τους ανεύθυνους; Αυτούς που σαμποτάρησαν και ακόμη σαμποτάρουν κάθε προσπάθεια για να την σκαπουλάρουμε από μια κρίση που μας άξιζε, πρώτα ως κοινωνία και πολύ - πολύ μετά ως πολιτικό σύστημα σύστημα;

Ασφαλώς και σε αυτή τη φάση η "αριστερά" φέρει τη μεγάλη ευθύνη. Γιατί είναι ανεύθυνη. Όπως ασφαλώς και ο πυγμαίος σε πολιτικό ύψος αν και ψηλός σε φυσικό, Σαμαράς.

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)