37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ;

Για τον Γιάννη Φιλέρη έλεγα ότι είναι ψύχραιμος και χαμηλών τόνων δημοσιογράφος αν και λίγο Τιτίκα, υπό την έννοια ότι κοιτούσε να φυλάξει τη θέση του στην ΕΡΤ, παραβλέποντας τα εις βάρος του θρύλου εγκλήματα.

Με την έλευση του Σοφού, μας φλόμωσε κι αυτός στο παραμύθι για δόγμα Ντούντα, άμυνα, παιχνίδι με αρχές, ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και άλλα χαζά. Είδατε εσείς εχθές τίποτα τέτοιο; Τούβλα στο βρόντο, άμυνα με καθρεφτάκι, νέους που δε μπορούν να παίξουν ακόμα στην ομάδα, παλιούς που δεν έπαιξαν δευτερόλεπτο. Αν ήταν ακόμα προπονητής ο Παναγιώτης θα είχαν λυσσάξει οι "γνώστες".

Τι ανακάλυψε λοιπόν τώρα ο Γιαννάκης - όχι ο Παναγιώτης, ο Φιλέρης. Ότι υπάρχουν ελλείψεις στις θέσεις τρία και τέσσερα. Πάνε τα περί ομάδας, δόγματος Ντούντα κλπ. Θέλουμε παίχτες. Μα, αν δεν απατώμαι, τους παίχτες τους είχαμε. Τους διώξαμε για να 'ρθουν ο Μαρμαρωμένος, ο Βαλεντίνο κι ο Συνταξιούχος. Οι επιλογές του Ντούντα που πληρώνεται χρυσάφι.

Ο αέρα πατέρα τάγραφε. Η ομάδα δεν ήθελε αλλαγές. Αλλαγές ήθελε η Κ.Ε.Δ. και η Ομοσπονδία. Τώρα χαιρετίσματα.


αέρα πατέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)