37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

ΧΑΛΑΩ ΧΑΤΙΡΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΑΠΙΦ;


3 σχόλια:

ΑπΙφ είπε...

Δεν θυμάμαι να σου ζήτησα τέτοιο χατήρι Πελεκάνε . Δεν θα διάβασες καλά το Προσκλητήριο κύριε Ερημικέ. Όσο για τις πιπεριές Φλωρίνης ( ο Θεός να τις κάνει Φλωρίνης ) ένα ραντισματάκι με τον βάκιλλο Θουριγγίας τον χρειάζονται και αυτές που είναι σαν "κακό - χρόνο - νάχει".

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Δε ξέρω για το "Φλωρίνης" αλλά ο θεός να τις κάνει πιπεριές, θα έλεγα!
Το θέλουν το τονοτικό τους!
Οι πιπεριές, μου είπαν πέρυσι που είχα περιβόλι με το ίδιο πρόβλημα στις πιπεριές, θέλουν καθημερινά, πολύ πότισμα.

ΑπΙφ είπε...

Για " ντόπιγκ " στα κηπευτικά χρησιμοποιήστε κρυσταλλικό ,υδατο-διαλυτό λίπασμα 20-20-20 . Δύο κουταλιές της σούπας σε 10 kg νερό.
Οι επαγγελματίες εφαρμόζουν αυτή την λίπανση κάθε δεύτερο πότισμα . Εσείς μπορείτε να λιπαίνετε κάθε 10 μέρες.
Για βιολογική λίπανση εκχύλισμα φυκιών. Για βιολογική αντιμετώπιση για τα πράσινα και καφέ σκουλήκια ράντισμα με βάκιλλο Θουριγγίας.

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)