37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΞΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

Εμείς που πριν λίγα χρόνια κλαίγαμε ότι υποθηκεύουμε το μέλλον των παιδιών μας, τώρα αρνούμαστε να εξαγοράσουμε αυτήν την υποθήκη.

Πελεκάνος Ερημικός

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eκατομμύρια άνεργοι,εκατομμύρια λαθρομετανάστες,χώρα ζητιάνος της οικουμένης,κατεστραμμένη οικονομία διοικούμενη από ξένους είναι η κληρονομιά της μεταπολιτεύσεως.
Ελληνικό εθνικό κράτος με εθνικό νόμισμα,εκδίωξη δανειστών και λαθρομεταναστών με στρατιωτικό νόμο ή τέλος της νεοτέρας Ελλάδος και διαμελισμός της από ξένους επικυρίαρχους και εποικισμός της από λαθραίους.

ΑπΙφ είπε...

Κύριε ανώνυμε εκφράζετε με σαφήνεια το όραμα της Ελλάδας των ταλιμπάν!!Υποθέτω ότι στον στρατιωτικό νόμο θα περιέχεται κάποιο άρθρο για εκτελέσεις με συνοπτικές διαδικασίες των γκέϊ, των αλλόθρησκων, των μαύρων ,των Εβραίων , των αναπήρων ,των τσιγγάνων και των πάσης φύσεως διαφωνούντων με τις ανωτέρω ιδέες.
Να σημειώσω μόνο ότι οι ιδέες αυτές δεν είναι και πολύ πρωτότυπες. Τις εφήρμοσε κάποιος κ. Αδόλφος την δεκαετία του 1930 στην Γερμανία.Τα αποτελέσματα δεν χρειάζεται να τα αναφέρω ..Με διαπερνά μιά ανατριχίλα με την σκέψη ότι είναι πιθανό να μεταλλαχθούμε σε μια Ελληνική Ταλιμπανία αντί να προσπαθήσουμε να οικοδομήσουμε μιά Ευρωπαϊκή Ελληνική Δημοκρατία.

Πελεκάνος Ολυμπιακός είπε...

Φίλοι μου, μετά και τα χθεσινά γεγονότα είμαι πλέον πεπεισμένος για την αναγκαιότητα της κόκκινης δικτατορίας. Η ομάδα με τα 39 πρωταθλήματα, τον λαό, τα λεφτά, τους παιχταράδες, πρέπει να κάνει κουμάντο. Οι αλλόθρησκοι νταήδες ζήτουλες, αυτοί που θέλησαν να φέρουν τον ξένο παράγοντα, άραβες, τσετσένους και μογγόλους για να τους σώσουν, σα νέοι Αλκιβιάδηδες, πρέπει να πάνε χαριστικά στην τέταρη κατηγορία και να παίζουν με την Κάτω Ραχούλα και τον Πάνω Μαχαλά. Ζήτω η ακραιφνής ολυμπιακοφροσύνη! Ζήτω το κόκκινο με τ' άσπρο!

Ανώνυμος είπε...

Aφήστε τα παραμύθια για Αδόλφους και δείτε οτι η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη από το 1980.
Πότε είχε η Ελλάδα πάνω από ένα εκατομμύριο ανέργους εκτός από περίοδο πολέμου και όλα αυτά επειδή παρανοικοί αποφάσισαν να κάνουν νόμισμα το γερμανικό μάρκο.
Μόνο οι ταλιμπάν έχουν εθνικό νόμισμα και όχι όλες οι ανεξάρτητες χώρες;
Mονο οι ταλιμπάν έχουν σύνορα και ελέγχουν ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει και αστυνομία που δεν αφήνει το κέντρο της πρωτεύουσας έρμαιο παρανόμων;
Eθνικό νόμισμα και φυλασσόμενα σύνορα είναι η φυσιολογική κατάσταση και όχι η παράνοια που φτιάχθηκε εδώ.

Πελεκάνος Ανώνυμος είπε...

Προτείνω επιστροφήν εις τον χρυσούν αιώνα του Περικλέους. Προτιμώ τας μνας, τους βαρβάρους - δούλους και τους μετοίκους άνευ δικαιωμάτων. Άμεσος δημοκρατία δια τους υπολοίπους. Αν δε μας αρέσει ούτε αυτό, υπάρχει και ο Πεισίστρατος βρε αδερφέ! Και αν ούτε αυτό μας καλύπτει, ας πάμε στην Σπάρτη με τον υπέροχον Καιάδα! Έχουμε στην ιστορία αυτού του τόπου να θυμηθούμε πολλά. Κι επειδή από τότε έχουν μεσολαβήσει πολλά και έχει παρεισφρύσει πλήθος βαρβάρων στην ιστορία αυτού του τόπου, προτείνω να αποκαθηλώσουμε τους αρβανίτες Μποτσαραίους, Μιαούληδες, Μπουμπουλίνες, Κουντουριώτηδες κλπ ώστε η κάθαρσις να είναι πλήρης.

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)