37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ.

Είχε χαρακτηρίσει πριν πολλά - πολλά χρόνια κάποιο δημοσιογραφικό συγκρότημα ως εθνοπροδοτικό.

Θηρίον το Αλύπητον

5 σχόλια:

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Αρκεί να μην το ανακαλύπτετε αυτό κάθε φορά που η "πολιτική" του "Συγκροτήματος" (νομίζετε ότι) δε βολεύει τη λεγόμενη "δημοκρατική παράταξη"!

Πιραντέλο είπε...

Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Έπρεπε απαραίτητα να γράψετε κάτι;
Αν, ναι, τότε γιατί επιλέξατε κάτι τόσο κοινότοπο;
Ο καθένας γράφει αυτό που νομίζει, χωρίς απαραίτητα να επιμένει ότι "είναι έτσι"!

Θηρίον το Αλύπητον είπε...

Βρε Σαλωνίτη, για λόγους ευγενείας απαντήσαμε. Αυτό που έγραψες δεν χρειάζεται σχολιασμό. Η δημοκρατική παράταξη έχει την ιστορία της και η παράταξη του Ντερτιλή, του Γκοτζαμάνη και του Εμμανουηλίδη τη δική της. Το εθνοπροδοτικόν όμως είναι υπερπαραταξιακόν. Είχε, έχει και θα έχει δική του πολιτική που ανέκαθεν προσπαθούσε να την επιβάλει και συνήθως είχε σκοτεινούς στόχους, άσχετους με την ευημερία της χώρας.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Επιμένετε σε ακκισμούς, διαστρεβλώνοντας την ιστορία και παραποιώντας τα στοιχεία της!
Η "Δημοκρατική "παράταξη είναι ΚΑΙ αυτή των Σοφούλη- Παπανδρέου οι οποίοι "διεξήγαγον" τον εμφύλιο υπό τις οδηγίες των αγγλοαμερικάνων, είναι και αυτή του "πιστεύουμε και εις την λαοκρατία" του, κατά τα άλλα,"Γέρου της Δημοκρατίας" και η Δεξιά είναι ΚΑΙ αυτή της μεταπολίτευσης και της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας, χωρίς να ευθύνεται και για όλα, όσα της καταμαρτυρούν για το παρελθόν!
Η αναθεωρητική ή ρεβιζιονιστική ή εκσυγχρονιστική "δημοκρατική" παράταξη (διάβαζε ΠΑΣΟΚ), είναι αυτή της ρεμούλας, της καταβύθισης των ταμείων, της διόγκωσης των ελλειμμάτων των Οργανισμών,της δημιουργίας των "Νέων Τζακιών", της χρηματιστηριακής μετακύλησης του εισοδήματος των μικρομεσαίων προς τις τσέπες των μεγαλομεγάλων, με επισφράφιση της κλοπής με τη φράση του Σημίτη του Α΄του μικρού:
"Ας πρόσεχαν"!
Και για να επανέλθουμε στην ανάρτηση, συμφωνώ απόλυτα με το "εθνοπροδοτικόν" ως διαπίστωση και προσδιορισμό της πεμπτοφαλαγγίτικης τακτικής του "συγκροτήματος", αλλά να μην το θυμάστε αυτό μόνο όταν θεωρείτε ότι βλάπτει τη "δημοκρατική" παράταξη!
Αυτό έγραψα και νομίζω ότι ήταν σαφές! Ίσως μη αρεστό, αλλά διαυγές!

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)