37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΙ

Είμαστε άσυλο σε πτώχευση. Το δέκα τοις εκατό καταλαβαίνει τι συμβαίνει και το ένα τοις εκατό τι πρόκειται να συμβεί. Περαστικά μας.

Don Aera Patera

3 σχόλια:

Koupakia είπε...

Για κοινωνικούς, πολιτικούς, οικονομικούς και πολιτιστικούς/πολιτισμικούς λόγους επιβάλλεται η Χώρα να χρεωκοπήσει πλήρως.

Αλλά πως να γίνει αυτό αφού το υπάρχον σώμα των πολιτικών προσπαθεί με νύχια και με δόντια να προστατέψει πρώτα το τομάρι του και μετά το αάπιο χρηματοπιστωτικό σύστημα της Χώρας και κατ΄επέκταση της Ε.Ε..

Υ.Γ. Πάντως Αγαπημένε μου Ντον και οι προσβλέποντες σωτηρία από τον ΓΑΠ, βαθειά νυχτωμένοι είναι.

Don Aera Patera είπε...

Κουπάκια βλέπω ότι ξύπνησες. Κάτι είναι κι αυτό.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Κύριοι, κάνετε μεγάλο λάθος! Και αυτό το λάθος σας΄, είναι αποτέλεσμα του ότι δε μελετάτε Παναγιωτακόπουλο! Ο κ. Παναγιωτακόπουλος, ως γνωστόν, έχει αντίθετη άποψη, τόσο ως προς τα αίτια τα οποία μας οδήγησαν στον όλεθρο, όσο και ως προς τα μέτρα τα οποία θα μας οδηγήσουν, θα εκτινάξουν θα έλεγα εις την οδόν της ανάπτυξης και της ευημερίας! Ποιά είναι η άποψή του; Ουδείς γνωρίζει, αλλά πάντως έχει άποψη ο άνθρωπος!

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)