37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤ!

Με βάση αυτές τις συμφωνίες η Ελλάδα παραδόθηκε από τους ντόπιους συνεργάτες της Τρόικας στις κατοχικές δυνάμεις του ΔΝΤ και της Ε.Ε., αφού εκλογές θα γίνουν αν και όποτε αποφασίσει ο Σόιμπλε.
..............................................................................................................................................................................
ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ για να ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και η πολιτική της, για ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ.

ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Μην είναι η ΕΔΕ - τροτσκιστές, μην είναι ο ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ του μπαρμπα - Χάγιου, μην είναι έστω το ΚΚΕ της Παπαλάμπραινας ή ο ΣΥΡΙΖΑΣ του Αλεξάκη;

Μηδέ οι τροτσκιστές είναι, μηδέ ο ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ, ο ΚΑΠΠΑΚΑΠΠΑΣ και ο ΣΥΡΙΖΑΣ. Το Συνδικάτο του ΙΓΜΕ είναι που κηρύσσει τον ξεσηκωμό, τη γενική απεργία και προετοιμάζει τα σοβιέτ για την τελική έφοδο, καταπώς είχαμε μάθει κάποτις στα μαρξιστολενινιστικά σχολειά.

Φαντάζομαι ότι το εγκεκριμένο από το Πρωτοδικείο καταστατικό του συνδικάτου προβλέπει τέτοιες πρωτοβουλίες και ευλογεί την ένοπλη εξέγερση. Πώς είπατε;


Πελεκάνος Ερημικός


1 σχόλιο:

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Με βάζεις πάλι σε πειρασμό και δεν πρέπει καθ΄ότι διανύουμε και Μεγάλη Σαρακοστή!
Όλα καλά! Αλλά, εκείνο το "Πρωτοδικείο" τι το ήθελες!
Γιατί αν αρχίσουν να λειτουργούν τα Πρωτοδικεία, νομίζω ότι έχουν να μας πουν πρώτα αν είναι νόμιμες οι,αλλεπάλληλες μειώσεις μισθών και συντάξεων και "κύρια", όπως έλεγαν και "πρωτοπαλαιοσοσιαλιστές", αν είναι νόμιμη η αναδρομική υφαρπαγή τους!
Διότι, καθόσον γνωρίζω, ισχύει και στην Ελλαδίτσα μας το Ρωμαϊκό νομοθέτημα "nullum crimen, nula poena sine lege", και εις τα καθ΄ημάς "δεν υπάρχει αδίκημα ούτε επιβάλλεται ποινή χωρίς να υπάρχει νόμος προς τούτο"!
Και για να σε προλάβω στην ενδεχόμενη ένστασή σου περί της "σωτηρίας της Πατρίδας" σου βάζω ένα ερώτημα!Ρητορικό, έστω!
Ποια άλλη κατηγορία απασχολούμενων έχει εισφέρει σ΄αυτήν τη γαμημένη "σωτηρία", όσο οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι!
Όσα έχουν εισφέρει αυτοί τα χάνουν σε ένα χρόνο οι ελλειμματικοί Οργανισμοί και "Γραμματείες" των τεμπέληδων κομματικών όλων των κομμάτων εξουσίας και όχι μόνο!
Αυτό και μόνο, συνιστά τον ορισμό της ύφεσης και τη διαιώνιση του (δια) κομματικού Κράτους!
Δηλαδή, χέσε μέσα!

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)