37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΚΛΙΤΣΑΣ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΔΙΟΔΙΑ!

Είναι ηθοποιός; Είναι τραμπούκος ξυλοδάρτης; Είναι γκόμενος που κατά δήλωσίν του τις γυναίκες που έχει πάει δεν τις χωράει νταλίκα; Είναι ΚΚΕ; Γαμπρός του Λυκουρέζου; Εκλέχτηκε με ψήφους της Νέας Δημοκρατίας;

Ότι και να είναι αυτό το παιδί, δεν του φτάνει. Κι αφού τίποτα ουσιαστικό δε μπορεί να κάνει, πουλάει μαγκιά. Εκ του ασφαλούς, όπως όλοι αυτοί που αποφάσισαν να κάνουν αντίσταση επί δημοκρατίας. Γιατί αν ήταν πάνω ο άλλος Γιώργης, ο Παπαδόπουλος ντε, η μαγκιά θα ήτανε κλανιά.

Αυτός είναι ο ένδοξος δήμαρχος Γκλέτσος. Αποθεώστε τον!

Don Aera Patera

9 σχόλια:

Χα'ι'ιντούκος είπε...

καλα εκανε ο ανθρωπος... ολοι γκρεμισμα θελουνε οι γκαφρενεδες της ντροπης!... εμπρος στο δρομο που χαραξαν ο κωφιδης και ο γκλετσος!!!

Don Aera Patera είπε...

Και οι δρόμοι θα φτιάχνονται με φασόλια Χαϊντούκο. Αυτά είναι τα κόλπα των εγκληματικά ανεύθυνων του ΚΚΕ που το παίζουν τζάμπα μάγκες. Στην Ιταλία δεν πληρώνατε διόδια Προφεσόρε;

Ανώνυμος είπε...

Το κακό είναι ο τρόπος πληρωμής της αποκατάστασης μου θυμίζει την διαδρομή του ηλεκτρικού ρεύματος....λίγο χάνεται στην διαδρομή...
ΥΓ:Πάντα πληρώνουν οι μη έχοντες?

Χα'ι'ιντούκος είπε...

Ειναι πολλα τα λεφτα κυρ Don... οι δρομοι αν δεν κανω λάθος είναι ηδη φτιαγμενοι,δεν ειναι χωματοδρομοι. και ολες οι εταιριες διοδιων ειναι πλεον ιδιωτικες που σημαινει οτι τα λεφτακια μόνο στο κρατος δεν πανε.. τα τελη κυκλοφοριας και οι φοροι που πεφτουν απο παντου φτανουν και περισσευουν για την συντηρηση των λακκουβοδρομων. Στην autostrada Don οπως θα διαπιστωσες και ιδιεις ομασι πληρωνεις μια φορα και τερμα. και ο,τι πληρωνεις παιρνεις. εκτος του οτι υπάρχουν παραδρομοι παντου για τους μη εχοντες τα οβολα.

Don Aera Patera είπε...

Πληρώνεις μια φορά για ευκολία αλλά το τίμημα είναι μεγαλύτερο από το συνολικό δικό μας.Όσο για την autostrada, τουλάχιστον το κομμάτι από Ανκόνα προς Μπολόνια και μετά προς Φλορεντία που ταξίδεψα είναι παλιάς κοπής, με δυο στενές λωρίδες. Όσο για το που πάνε τα λεφτά, ασφαλώς και πάνε και στις τεχνικές εταιρείες, αφού τα έργα αυτά γίνονται με αυτοχρηματοδότηση. Οι εταιρείες έχουν δώσει λεφτά και περιμένουν να τα πάρουν πίσω μαζί με τα κέρδη. Χωρίς αυτοχρηματοδότηση, το κράτος δεν θα είχε κάνει τα έργα των τελευταίων δέκα χρόνων που πραγματικά αναβάθμισαν το οδικό μας δίκτυο. Όσο για Γκλέτσους και Κωφίδηδες, ας ξύσουν καλύτερα κανέναν πατσά γιατί μέχρι εκεί δουλεύει η κούτρα τους.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Διαβάστε ρε γαμώτο όλοι σας http://antiparatheseia1.blogspt.com και διαβάστε και τα σχόλια! Θαμας τρελάνουν οι "γκλίτσες"!

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

ΛΑΘΟΣ (απ' τα νεύρα μου):ορθή επανάληψη:
http://antiparatheseis1.blogspot.com

ΑπΙφ είπε...

Συνιστώ σε όλους τους " επαναστάτες "
των διοδίων, να κάνουν τον κόπο να διαβάσουν την ανάρτηση του φίλου Σαλωνίτη στο blog του. Θα πάρουν τις απαντήσεις που ψάχνουν (σιγά μην ψάχνουν ) για το θέμα που τους καίει.

Λυσάνιος είπε...

Λοιπόν,αύριο ας αφήσετε τα αυτοκίνητα να κάνετε οικονομία και στην βενζίνη και στα διόδια....
και ας κάνετε την διαδρομή Μαρούσι-Αθήνα με τα πόδια...

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)