37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Ο ΧΕΒΙΜΕΤΑΛΑΣ


Επαναστάτης ο Κωφίδης. Εγώ πάλι λέω φραγκολάτρης. Όπως οι περισσότεροι που γαλουχήθηκαν στο μαρξιστικό παράδεισο. Το παίζει εραστής της μπάλας και κατά του κατεστημένου των μεγάλων ομάδων. Όταν πάλι είδε τα φράγκα του Κοσκωτά αλληθώρισε. Τα βούτηξε αλλά ήτανε και πονηρός. Δεν τάβαλε στην τράπεζα Κρήτης όπως τούπε ο χοντρός και όπως κάνανε τα κοροϊδάκια σαν τον Τσιαντάκη. Έτσι ο κομμουνιστής επαναστάτης τα έσωσε. Και μιλάμε για πολλά φράγκα.

Τώρα λοιπόν κυκλοφορεί με την τζιπούρα, βάζει το μέταλλο στο φουλ και δεν πλερώνει διόδια. Όπως ακριβώς θα έκανε ας πούμε στη Σοβιετία που μεγάλωσε. Εκεί που θα τον μπαγλαρώνανε και θα έκανε τροχαδάκι με το κοντομάνικο στη Σιβηρία. Ουστ παλιολεχρίτες!


Don Aera Patera

2 σχόλια:

Λυσάνιος είπε...

Είναι αλήθεια πως σημασία έχει το πως αντιμετωπίσεις τα θέματα κι όχι τα θέματα καθαυτά...
Έτσι άλλοι έχουν 4Χ4 κι άλλοι Peugeot 2....

hectoire είπε...

kofidi!kofidiiiiii!re fidi....

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)