37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΙΦ, ΟΙ ΕΛΙΕΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ!

4 σχόλια:

ΑπΙφ είπε...

Αν έβαζες ένα χεράκι μαζί με τα παιδιά της εξέδρας του Θρύλου θα είχα τελειώσει τώρα.Και θα απολάμβανες την φύση αντί να μουχλιάζεις σε ένα διαμέρισμα " εν Αθήναις ". Αλλά γίνεται ένας Don να μαζεύει ελιές??
Αχ φουκαρά μου νάξερες τι τραβάμε εμείς οι αγρότες , που καιρός για Internet και λοιπές πολυτελείς ενασχολήσεις !!!!

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ Απιφ:
Μην το "παίζεις" θύμα! Μάζεψα τις ελιές μου, έβγαλα το λάδι μου, έφτιαξα και ελιές για φαγητό (Επιτρπέζιες Άμφισσας, οι καλύτερες στον κόσμο)άρχισα και την παραγωγή οικολογικού-σπιτικού σαπουνιου (θα ακολουθήσει σχετική ανάρτηση με φωτορεπορτάζ)και "παίζω" και με το internet!

ΑπΙφ είπε...

Σαλωνίτη μου είσαι πρώτος με όλες αυτές τις δραστηριότητες . ( το παραπονιάρικο ύφος μου ήταν σικέ, για να με λυπηθεί ο Don και να προστρέξει σε βοήθεια ). Απ΄ότι κατάλαβα δεν έπεισα........

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Ο Don, αναλώνεται με τα αθλητικά, με πολύ πετυχημένες κριτικές αναλύσεις, οφείλω να σημειώσω!

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)