37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ

Γιατί δεν ομολογούμε πια παρά στον εαυτό μας.

Πελεκάνος Ερημικός

6 σχόλια:

Koupakia είπε...

Τι να γράψουμε;
Για τον καρατζαφέρη;
Για τον καρατζαφέρη της "Αριστεράς";
Για τον βενιζέλο που ξαφνικά θυμήθηκε την κοινωνική συνοχή και το ευρώ που δεν υπάρχει στην τσέπη του Έλληνα; για το όργιο της φοροδιαφυγής; Για τον ΓΑΠ που πιστεύει, ότι μας έσωσε; ή για την παπαδιά;

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Γράψτε για τον Αντωνάκη, ρε παιδιά!
Αυτός που έδωσε άλλη διάσταση στις λέξεις "επαναδιαπραγμάτευση", "λάθος συνταγή" και "ισοδύναμα μέτρα"!
Σε λίγο θα έχουμε φορολογικό σύστημα Αμερικής, φορολογία Σουηδίας, μισθούς Βουλγαρίας, αλλά, ευτυχώς. χάρις σε όλους αυτούς που αναφέρει ο Κουπάκιας, συν τον Αντωνάκη, δε θα γίνουμε, μάλλον, ίσως, πιθανόν, Αργεντινή!
Η μόνη σταθερή αξία, προς το παρόν, παραμένει ο Θρύλος, αλλά μη γράφετε ακόμα τίποτα γι αυτόν γιατί, μερικές φορές πέφτετε έξω!!!
Την Καλημέρα μου!

ΑπΙφ είπε...

Διαπιστώνω μιά έκπληξη και μια απογοήτευση στα γραφόμενα σου Σαλωνίτη μου. ? Και όμως για τον Αντωνάκη και τα "χαριτωμένα" Ζάππεια 1 και2,καθώς και τα περί επαναδιαπραγμάτευσης και τα συναφή, σε ότι με αφορά τα έχω γράψει προ διετίας . Όπως λοιπόν δεν υπήρχε ,δυστυχώς, άλλη λύση στο τραπέζι τότε που ο Αντωνάκης σήκωνε, αφελώς, το αντιμνημονιακό λάβαρο έτσι δεν υπάρχει και τώρα που ο έτερος σημαιοφόρος υπόσχεται τα πάντα σε όλους.Λεφτά , διορισμούς ,σχολεία ,νοσοκομεία ,φάρμακα,απεργίες μετά αποδοχών, όλα τα ΧΥΤΑ στους διπλανούς μας ,εκδίωξη της Γερμανίας από την ζώνη του Ευρό και αλλαγή του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ....ότι ποθεί δηλαδή η καρδούλα του Έλληνα.
ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝΕ ΣΤ΄ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΜΑΣ?
Για να οργανωθούμε λίγο γιατί έχουμε και Champions league την Τρίτη και να αφήσουμε τις μπούρδες.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Ίσως,μόνο, γι αυτό το τελευταίο, (Champios League)αξίζει να μείνουμε νηφάλιοι και να συνεχίσουμε να γράφουμε ακόμα!
(Μέχρι να αποκλειστούμε)!
Μετά, στο βασικό μας στόχο!
Το πρωτάθλημα!!!

ΑπΙφ είπε...

Αυτό το " μέχρι να αποκλειστούμε" τι το ήθελες ? Αμάν πια με εσάς τους ρεαλιστές ,ούτε μια κούπα Τσάμπιονς Ληγκ δεν μας αφήνετε να σηκώσουμε!
Ούτε ένα καλό όνειρο δεν μπορείτε να δείτε? Έλεος .

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Βρε αδερφέ, μέσα σε παρένθεση το έβαλα! Δε σημαίνει ότι θα συμβεί κιόλας!Έτσι για να΄χω να σας λέω, εκεί γύρω στα Χριστούγεννα: "Εγώ σας τα ΄λεγα από το Σεπτέμβριο"!

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)