37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΟΡΙΑ

Αν ο προπονητής της Εθνικής έχει πετύχει ένα μικρό θαύμα - σύμφωνα με τον Χατζηπαπάρα - ο προπονητής της ΠΓΔΜ ποιος είναι; Ο Χριστός;

Θηρίον το Αλύπητον

2 σχόλια:

ΑπΙφ είπε...

Στα θαύματα Θεριό μου , το έθνος των Ελλήνων έχει παγκόσμια αποκλειστικότητα . Οι άλλοι απλώς κάνουν την δουλειά του, δεν δικαιούνται να κάνουν χρήση μαγείας.
Ότι ο Χατζηπαπάρας είναι προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος της Δημόσιας ΕΡΤ είναι αποτέλεσμα μαγείας ή απόδειξη της απόλυτης αναξιοκρατίας στην πατρίδα μας;
Ιδού το ερώτημα ;

Θηρίον το Αλύπητον είπε...

Θα έλεγα ότι μπορούμε να κάνουμε μια ακόμη πιο θλιβερή παρατήρηση: Ότι άνθρωποι σαν τον Βαγγέλα τον Ιωάννου που γνωρίζει το μπάσκετ, συμπεριφέρονται με δουλικότητα απέναντι στον Χατζηπαπάρα, αποφεύγοντας να πάρουν θέση σε εξώφθαλμες καταστάσεις, όπως η προπέρσινη σφαγή του Ολυμπιακού στον τρίτο τελικό.

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)