37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ

Να πληρώνω διόδια στη γαμωκαρμανιόλα Κορίνθου - Πατρών.

Αέρα Πατέρα.

3 σχόλια:

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Είναι λίγο βιτσιόζικη αυτή η άποψη, πρέπει να το παραδεχθείτε! Πληρώναμε διόδια, σε ένα δρόμο που ήταν καρμανιόλα και τώρα που άρχισαν τα έργα για να μετατραπεί σε κανονικό αυτοκινητόδρομο το παίζουμε "αντίδραση"! Μην τσιμπάτε στις "αταξιούλες" του Αλέξη και των βολεμένων ¨επαναστατών" του!Τα έργα για να γίνουν χρειάζονται χρήματα και είναι δίκαιο τα χρήματα να τα πληρώνει ο χρήστης του έργου!Από τότε που πήραν ιδιώτες τους αυτοκινητοδρόμους γινόμαστε καθημερινοί θεατές τεχνικών παρεμβάσεων και βελτιώσεων που δεν τις είχαμε δει όταν τη ...συντήρηση την είχε το Δημόσιο!Σήμερα στην Ελλάδα, εφαρμόζεται αυτό που γίνεται εδώ και τέσσερις δεκαετίες στην υπόλοιπη Ευρώπη!

Αέρα Πατέρα είπε...

Απαντώ : Είμαι πολίτης της Ε.Ε., έστω γερμανός που είναι της μόδας και μου ζητάνε να πληρώσω διόδια γι αυτό το δρόμο. Πώς θα αιστανθώ;
Ασφαλώς να πληρώνω για παροχές που μου προσφέρονται. Όταν ένας δρόμος είναι υπό κατασκευή και έχω συνέχεια πινακίδες να πηγαίνω με 50 και ότι στα επόμενα 3χλμ γίνεται μακελειό, θα πληρώνω διόδια; Εκτός αν αυτό θεωρείται διασκέδαση, κάτι σαν το τρενάκι του τρόμου στα λούνα παρκ.

Αέρα Πατέρα.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Πάντως, γιαυτόν το δρόμο πληρώνουμε απο το ΄70,περίπου!

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)