37 χρόνια μετά... Μια απόπειρα για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε. (Πριν από 37 χρόνια ιδρύθηκε η ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ, μια μικρή οργάνωση μαθητών, στα πλαίσια της τότε ΠΑΜΚ. Τα μέλη της έδεσαν δεσμοί βαθείς, με αντοχή στο χρόνο. Μπορεί οι δρόμοι μας - πολιτικοί και κοινωνικοί - να χώρισαν μετά... Όμως κάπου στο βάθος σιγόκαιγε η λαχτάρα να βρεθούμε ξανά, να μιλήσουμε, να ελπίσουμε... Άλλωστε δεν άλλαξε τίποτε από τότε στις καρδιές μας. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν αλλάζουν...)

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ

ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΞΑΠΛΕΣ!

ΑΝΕΣΤΗΣΕΣ ΤΟΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ.

Η πληροφορία είναι άμεση. Γιος μεγάλου και ιστορικού στελέχους του ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι εδώ και καιρό άνεργος και η οικονομική του κατάσταση είναι πολύ κακή. Το στέλεχος αυτό δεν είναι "στην απέξω" σήμερα, κάθε άλλο.

Ας το αξιολογήσουν αυτό εκείνοι που έχουν επιπέσει στη κυβέρνηση με νύχια και δόντια και την κατηγορούν γιατί πάει ν' αλλάξει αυτά που μας βολεύανε καιρό. Αν μπορούν να καταλάβουν. Γιατί αν δεν πετύχει σήμερα ο Γιώργης, μην περιμένετε από κανέναν.

αέρα πατέρα

ΥΠΝΟΣ ΒΑΘΥΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο ΦΟΒΕΡΟΣ ΓΚΑΡΙ ΟΛΝΤΜΑΝ

ΧΡΥΣΗ ΒΡΟΧΗ

ΕΓΩ ΕΧΩ, ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΤΕ;

ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Γιατί μπορούσαν και τρέχανε οι βάζελοι στο δεύτερο ημίχρονο;
Γιατί τους έσπασε τα άλατα ο Μιραλάς στο πρώτο.


αέρα πατέρα

ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ

Κι εμείς που ανομίζαμε πως ήσουνα μια σφαίρα
σαν τη χελώνα σ΄είδαμε να περπατάς Ριέρα.

Κι εμείς που ανομίζαμε πως είσαι Μέσι ήδη
σαν το χεσμένο σ΄είδαμε να τρέχεις Φετφατζίδη.


αέρα πατέρα - Haidouk

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΟΝ ΚΟΝΕΡΙ.

ΩΡΙΜΟ ΦΡΟΥΤΟ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑΚΙΑ

ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΛΑ, ΒΑΣΤΑΩ ΓΕΡΑ.

Ο ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΚΑΡΑΝΤΑΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ ΗΡΩΙΚΑ ΤΟΝ ΜΑΤΑΙΟ ΤΟΥΤΟ ΚΟΣΜΟ.

ΤΣΟΛΙΑΣ

ΦΤΙΑΞ' ΤΗΝ.

ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΡΙΠΟΝΤΟ;

Το ξέρετε ότι την Περιφέρεια Αττικής την διεκδικούν τρεις πρώην μπασκετμπολίστες; Ο Σγουρός που έπαιζε στον Έσπερο Θεσσαλονίκης, ο Δημαράς στον Αμύντα και την Αλογοτροφή και ο Κικίλιας στον Πανιώνιο και στην Α.Ε.Κ. Άντε και πρωθυπουργός ο Δημητρός που έχει και την στήριξη του Χατζηπαπάρα!

αέρα πατέρα

ΚΟΛΑΣΗ

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Ο JFK ΠΡΙΝ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟ ΝΤΑΛΑΣ.

ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΟ.

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΑ



Καλύτερα να πηδάμε παρά να μασάμε.

αέρα πατέρα

Ο ΜΑΝΣΟΝ ΣΕ ΕΦΗΒΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ;

ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΛΙΝ ΜΟΝΡΟΕ

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΝΣΟΝ

ΤΣΑΡΛΣ ΜΑΝΣΟΝ



Ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας Τέιτ, του αγέννητου παιδιού της και των φίλων της το 1969 από την λεγόμενη "οικογένεια Μάνσον", κοινοβιακή κατάσταση που είχε ηγέτη τον Τσαρλς, μια διαταραγμένη προσωπικότητα.

Ο Μάνσον που γεννήθηκε το 1934, ζει ακόμα στη φυλακή.

αέρα πατέρα

ΣΑΡΟΝ ΤΕΪΤ ΚΑΙ ΡΟΜΑΝ ΠΟΛΑΝΣΚΙ

ΚΙ ΑΛΛΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

ΠΑΡΕΛΑΣΗ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΛΛΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

ΕΤΟΙΜΟΤΗΣ

ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ;

Για τον Γιάννη Φιλέρη έλεγα ότι είναι ψύχραιμος και χαμηλών τόνων δημοσιογράφος αν και λίγο Τιτίκα, υπό την έννοια ότι κοιτούσε να φυλάξει τη θέση του στην ΕΡΤ, παραβλέποντας τα εις βάρος του θρύλου εγκλήματα.

Με την έλευση του Σοφού, μας φλόμωσε κι αυτός στο παραμύθι για δόγμα Ντούντα, άμυνα, παιχνίδι με αρχές, ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και άλλα χαζά. Είδατε εσείς εχθές τίποτα τέτοιο; Τούβλα στο βρόντο, άμυνα με καθρεφτάκι, νέους που δε μπορούν να παίξουν ακόμα στην ομάδα, παλιούς που δεν έπαιξαν δευτερόλεπτο. Αν ήταν ακόμα προπονητής ο Παναγιώτης θα είχαν λυσσάξει οι "γνώστες".

Τι ανακάλυψε λοιπόν τώρα ο Γιαννάκης - όχι ο Παναγιώτης, ο Φιλέρης. Ότι υπάρχουν ελλείψεις στις θέσεις τρία και τέσσερα. Πάνε τα περί ομάδας, δόγματος Ντούντα κλπ. Θέλουμε παίχτες. Μα, αν δεν απατώμαι, τους παίχτες τους είχαμε. Τους διώξαμε για να 'ρθουν ο Μαρμαρωμένος, ο Βαλεντίνο κι ο Συνταξιούχος. Οι επιλογές του Ντούντα που πληρώνεται χρυσάφι.

Ο αέρα πατέρα τάγραφε. Η ομάδα δεν ήθελε αλλαγές. Αλλαγές ήθελε η Κ.Ε.Δ. και η Ομοσπονδία. Τώρα χαιρετίσματα.


αέρα πατέρα

ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.

Το Νίκο Παπανδρέου τον έχω γνωρίσει και συναναστραφεί και έχω τις καλύτερες των εντυπώσεων. Τον Γιώργο δεν τον ξέρω προσωπικά. Ξέρω όμως και εκτιμώ, από άποψη ήθους, κρίσης και ευφυίας, ανθρώπους που τον γνωρίζουν καλά προσωπικά και λένε τα καλύτερα για την ικανότητά του να ακούει, να κρίνει και να αποφασίζει αλλά και για την εντιμότητά του.

Από την άλλη έχω τον γνωστό Λάκη, τον κολλητό της Μιμής, κάποιον Θανάσο, την Τόνια, την κολλητή του γερογαμπρού που τον ξέρουμε καλά, τον Γείτονα που δεν θα τον ήξερε ούτε ο θυρωρός του κατά την ιστορική ρήση Κατσιφάρα και κάποιους άλλους του ιδίου και χειρότερου φυράματος.

Επειδή και οι άλλοι φίλοι της ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ ξέρουν πρόσωπα και πράγματα και διαθέτουν κρίση, ας το σκεφτούν λίγο. Νομίζω ότι από τότε που πήρε την προεδρία του ΠΑ.ΣΟ.Κ., είχα πει ποιος είναι ο Γιώργος και τι θέλει. Κάποιοι άλλοι νόμιζαν ότι θα πάρει τα κομμάτια του Παναγιωτακόπουλου και του Τζουμάκα. Λάθος.


αέρα πατέρα

ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ.

ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ.

Μου άρεσε η δήλωση του παππού. Μήπως νομίζει ότι στον πάγκο είναι ακόμα ο Γιαννάκης;

αέρα πατέρα

ΠΙΣΙΝΑ

ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΟΥΣ

CARTOON

ΛΑΒΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ.

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΑΛΩ;

ΣΚΙΣ' ΤΑ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ.

ΞΥΠΝΑΓΙΑΝΝΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΓΙΩΡΓΑΚΗΔΕΣ

Τι έγινε ρε ξυπναγιαννάκηδες; Μήπως σας είχε προϊδεάσει ο αέρα πατέρα; Μήπως σας είχε εξηγήσει για το φούμαρο που παίζεται απ' όλες τις μπάντες; Πως την είδατε την κολεξιόν του παππού;

Τα ίδια και με τους ξυπναγιωργάκηδες. Προσοχή όμως! Εδώ τα πράγματα είναι πιο σοβαρά. Ο Λεβεντοθανάσος, η Ζεϊμπεκοτόνια, ο Δημαγωγαράς, το Αλεξάκι και η Αλεκάρα, με όλη τη βλακεία τους και την ανευθυνότητά τους, είναι πιο επικίνδυνοι απ' τον Μαρμαρωμένο, τον Συνταξιούχο, τον Βαλεντίνο και τα άλλα φρούτα του Σοφού.

Εμείς γεράσαμε. Πάει στο διάολο. Αλίμονο στους νέους, όπως έλεγε κι εκείνη η παλιά ταινία.


αέρα πατέρα

Ο ΚΕΒΙΝ ΣΠΕΪΣΙ ΝΕΑΡΟΣ

Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΝΤΙ ΚΑΠΡΙΟ

Ο ΙΓΓΙ ΠΟΠ ΚΑΙ Η ΜΠΛΟΝΤΙ

Η ΤΖΟΝΤΙ ΦΟΣΤΕΡ ΠΑΙΔΟΥΛΑ

ΝΑ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΡΤΣΕΖΕ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥ

ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ

ΤΕΧΝΗ

Powered By Blogger

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

Επισκέψεις (από 01/03/2008, 18:00 μμ)